Maria Buza, probleme in afaceri! Localurile artistei au fost inchise imediat. De ce

Publicat: 15 iul. 2019, 14:55 Autor: D. C. Vedete

Actrita care a agonisit avere toata viata nu are deloc succes in afaceri. Aceasta a fost nevoita sa isi inchida localurile pe care le are.

Maria Buza are probleme in afaceri. Cantareata care a participat in numeroase randuri la Te cunosc de undeva! si-a inchis localurile. Conform libertatea.ro, aceasta a fost tepuita de angajatii ei. Restaurantele ei de la malul marii si din Bucuresti au fost inchise.

Maria Buza a vorbit si in 2018 despre afacerile ei. Atunci a marturisit ca un sef de sala i-a furat cateva mii de euro. Cu toate ca afacerile erau conduse de ea si de sotul ei, se pare ca au reusit sa piarda multi bani. Si totul din vina mai multor factori.

Maria Buza, probleme in afaceri

„Mai există unul singur, în București, s-a încheiat contractul pe Litoral anul trecut. Pentru plajă și restaurant a fost un contract pentru doi ani, care s-a încheiat și asta a fost. Nu era cazul să continui, sunt afaceri foarte grele, lucruri de care trebuie să te ocupi îndeaproape, să ai în jurul tău oameni pe care să te poți baza și să reușești să ai cât mai puține griji, pentru că ele vor fi oricum.

Este un lucru foarte greu, am experimentat această idee de a conduce o afacere în domeniul alimentar și este foarte greu, cu multe responsabilități. Am descoperit cât de greu e să lucrezi cu oamenii și cât de frumoasă este meseria pe care o am eu, de fapt. La ea vreau să mă întorc.

Sper în toamna asta, anul acesta, să renunț și la restaurantul din București, pentru că am neglijat actoria și îmi pare foarte rău, pot spune că este un timp pierdut, dar nu un timp în care să nu fi învățat ceva. Dacă merita, probabil că efortul și grijile, toate strădaniile mele ar fi dus mai departe activitatea. Dar atât timp cât nici financiar nu ești satisfăcut și nu ai nici o altă mulțumire, nu merită”, a declarat Maria Buză.

Maria Buza este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

De ce nu apare Maria Buza la TV

„Da, este o reformă în televiziunile noastre, în emisiuni au vrut un suflu nou, mult tineret și cred că acesta este și unul din motivele pentru care, să zicem, nu mai sunt atât de prezentă”, a mai spus Maria Buză.

Referitor la serialele momentului – Vlad si Sacrificiul – , Maria Buza sustine ca nu a fost distribuita in ele pentru ca „Nu fac parte din găștile respective, sunt niște grupuri, gășculițe, prietenii din care nu fac parte. E clar, simplu și la obiect”.

De ce Dan Alexa nu a lovit-o pe Anamaria Prodan? Impresara a explicat de ce i-a dat cu pumnul in gura

Publicat: 15 iul. 2019, 14:55 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă