De ce Dan Alexa nu a lovit-o pe Anamaria Prodan? Impresara a explicat de ce i-a dat cu pumnul in gura

Publicat: 15 Jul. 2019, 09:32 News 3

In weekend, pe langa victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams, am avut un alt moment bomba. Anamaria Prodan vs. Dan Alexa!

De ce Dan Alexa nu a lovit-o pe Anamaria Prodan? Impresara a fost prezenta in studiourile GSP Live unde a oferit o scurta declaratie despre acest lucru. Impresara a ajuns pe buzele tuturor dupa ce, la finele meciului Astra și FC Botoșani, scor 2-2, l-a batut pe Dan Alexa.

Bine, batut este impropriu spus deoarece i-a dat un pumn sters, pe obraz. Cu toate acestea, gestul Anamariei Prodan a socat o tara intreaga. Aceasta sustine ca si-a pierdut cumpatul din cauza a doua transferuri. Si asa l-a lovit pe Dan Alexa care, zice ea, nu este violent. Motiv pentru care el nu a ripostat.

De ce Dan Alexa nu a lovit-o pe Anamaria Prodan?

„A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.

Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta.

Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan si Dan Alexa au facut un scenariu?


Conform sursei citate, jurnalistul Viorel Grigoroiu sustine ca momentul ar fi inscenat. El spune ca incidentul a avut loc intr-o zona a arenei in care unghiul camerelor de supraveghere nu bate. Anamaria Prodan a exclus varianta unei inscenari.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa cu pumnul in gura VIDEO

„Eu și am nevoie multă de publicitate… Poate ar fi timpul să nu mai stau să vorbesc cu toată lumea despre ce fac, unde mă duc, cu ce mă îmbrac. Eu orice aș face, vând foarte bine. Au fost discuții clare despre transferuri. Dan nu mi-a vorbit urât. Când s-a întâmplat asta, erau mulți oameni acolo. Mi-am cerut scuze în secunda doi. I-am zis că nu știu ce s-a întâmplat.

Gigi Becali, stupefiat de scandalul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa: „Asa ceva nu se poate comenta”

Nu e primul conflict pe care îl am cu un bărbat. Îmi doresc atât de mult ca Dan să aibă succes, încât am avut ieșirea asta. A fost un moment de deznădejde. Sunt în continuare managerul lui. V-ați gândit vreodată că un astfel de episod ar putea umbri relația noastră, cât am construit noi doi împreună?”, a mai adaugat Anamaria Prodan.

Dan Alexa a plecat cu o focoasa bruneta dupa bataia aplicata de Anamaria Prodan. Cine este aceasta

Publicat: 15 Jul. 2019, 09:32 News 3
Pe aceeași temă