Dan Alexa a plecat cu o focoasa bruneta dupa bataia aplicata de Anamaria Prodan. Cine este aceasta

Publicat: 14 Jul. 2019, 14:48 Vedete

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa continua, dupa violentele cauzate de sexy-impresara.

Dan Alexa a plecat cu o focoasa bruneta. Tanara l-a asteptat pe antrenor cat timp aceasta avea divergentele cu Anamaria Prodan, cand i-a fost aplicat pumnul in gura.

Se pare ca cei doi sumt impreuna de ceva timp iar Andrada a vazut meciul dintre Astra si FC Botosani, scor 2-2, din tribuna. Insa la finalul partidei, Dan si Andrada s-au reintalnit la iesirea din stadionul de la Giurgiu si au plecat impreuna.

Dan Alexa a plecat cu o focoasa bruneta

Dan Alexa a plecat cu o focoasa bruneta

Anamaria Prodan s-a facut si ea repede nevazuta si a plecat cu o limuzina, nu inainte ca fotografii sa surprinda momentul in care aceasta s-a napustit asupra lui Alexa.

„Adică? Am vorbit despre jucători, avem probleme cu lotul. Să fim serioşi. Am citit şi eu. Să fim serioşi. Despre fotbal, ceva? Sper să aducem repede doi jucători”, a declarat Dan Alexa pentru DigiSport, dupa ce imaginile s-au viralizat rapid.

Reghe, socat de gestul sotiei sale, nu crede ca Anamaria l-a batut pe Alexe: „Vreau sa vad imaginile”

„Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep.

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult” a spus si Anamaria Prodan, potrivit Cancan.

Vezi AICI clipul VIDEO in care Anamaria Prodan ii da un pumn in gura lui Dan Alexa!

Publicat: 14 Jul. 2019, 14:48 Vedete
Pe aceeași temă