Reghe, socat de gestul sotiei sale, nu crede ca Anamaria l-a batut pe Alexe: „Vreau sa vad imaginile”

Publicat: 14 Jul. 2019, 13:56 Vedete

Anamaria Prodan a socat o tara intreaga atunci i-a dat un pumn lui Dan Alexa in vazul lumii.

Reghe, socat de gestul sotiei sale. Dupa finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani, scor 2-2, s-a intamplat incidentul neobisnuit.

Astfel ca pe stadionul din Giurgiu, la primul meci al lui Dan Alexa la Astra, s-a intamplat ceva absolut socant. Alexa a fost asteptat de sexy-impresara si dupa ce au scot doua vorbe pe gura, Anamaria i-a dat un pumn in fata.

Reghe, socat de gestul sotiei sale

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a lovit pe Dan Alexa

 

Laurentiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl șsi sotul sexy-impresarei Anamaria Prodan, a fost efectiv socat sa auda ca intre sotia lui si antrenorul Dan Alexa a avut loc un astfel de conflict despre care aparent nu stia nimic.

„Ce s-a întâmplat? Nu ştiu nimic! Eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am. Cu cine? Cu Alexa? Nu ştiu. Vreau să văd imaginile. Ce vreţi de la mine dacă nu ştiu nimic?” a spus Laurentiu Reghecampf pentru Cancan.

„Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep.

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult” a spus si Anamaria Prodan, tot pentru Cancan.

Vezi AICI clipul VIDEO in care Anamaria Prodan ii da un pumn in gura lui Dan Alexa!

Publicat: 14 Jul. 2019, 13:56 Vedete
Pe aceeași temă