Simona Halep, „regina” Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate. Intalnirea dintre cele doua a fost emotionanta VIDEO

Publicat: 14 iul. 2019, 10:21 Autor: Simona Vedete

Momente magice dupa castigarea trofeului de la Wimbledon de catre campioana noastra.

Simona Halep, „regina” Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate. Sportiva noastra si-a trait visul cu ochii ieri, castigand mult ravnitul trofeu de la Wimbledon, facand astfel istorie in Romania.

S-a impus in fata Serenei Williams cu 6-2, 6-2 iar succesul sau rasunator a fost aplaudat si apreciat chiar si la loja regala, unde ducesele Kate Middleton si Meghan Markle s-au ridicat in picioare la final.

Simona Halep, „regina” Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate

Simona Halep, regina Wimbledonului, aclamata de Ducesa Kate

Simona si-a dorit de foarte mult timp ca Ducesa Kate sa fie prezenta la un meci de-al ei, iar ieri si acest vis a devenit realitate.

Mai mult, dupa terminarea meciului si acceptarea premiului, Simona a avut parte de un moment fabulos, pe care cu siguranta nu-l va uita niciodata si-l va pretui intotdeauna.

Halep a cunoscut-o personal pe sotia printului mostenitor, William si viitoarea Regina a Marii Britanii, dupa discursul in care a recunoscut ca este emotionata de prezenta regalitatilor.

Meghan Markle si Kate Middleton au venit impreuna la Wimbledon pentru a urmari meciul dintre Simona Halep si Serena Williams

A fost invitata in loja regala iar acolo campioana noastra a facut o scurta reverenta, iar ducesa Kate Middleton a felicitat-o pentru titlul cucerit.

„Ai jucat foarte bine! Ți-ai depășit temerile. Ai făcut un joc incredibil. A fost cu adevărat extraordinar! Savurează acest moment, bucură-te de sărbătoare!”, i-a spus intr-un mod extrem de relaxat Kate Middleton.

Publicat: 14 iul. 2019, 10:21 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă