Patru tineri au fost răniți după ce s-au rătăcit și au căzut într-o prăpastie din Neamț

Publicat: 13 iul. 2019, 14:55 Autor: Simona Ciao.ro
Patru tineri au fost răniți după ce s-au rătăcit și au căzut într-o prăpastie din Neamț

Tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani au fost răniți după ce s-au rătăcit și au căzut în prăpastie, din cauza unei erori.

Patru tineri au fost răniți. Totul s-a întâmplat în județul Neamț iar două dintre victime au fost transportate la spitale din Iași pentru tratament.

Reprezentanții ISU Neamț au fost sesizați, sâmbătă dimineața, în jurul orei 3.00, printr-un apel la 112, de către un tânăr că grupul de patru persoane din care face parte s-a rătăcit. Tinerii, cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani, plecaseră cu o căruță din localitatea Țolici spre târgul din localitatea Tupilați, dar s-au rătăcit și au căzut într-o prăpastie.

Patru tineri au fost răniți

Patru tineri au fost raniti

La misiunea de căutare a tinerilor au participat pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț, cu o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD, împreună cu pompierii voluntari din Tupilați și Țibucani, dar și angajați ai IPJ Neamț.

„La scurt timp după anunț, nu s-a putut ține legătura cu apelantul, întrucât bateria telefonului s-a terminat. În jurul orei 6.00, una dintre cele patru persoane a ajuns in localitatea Tupilați și a revenit cu un apel la 112 de pe telefonul unui localnic. Victima a dat detaliile locului unde sunt celelalte victime, respectiv la aproximativ 2 km de localitate”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Cei patru tineri au fost duși la spital, unul fiind în comă, iar ceilalți trei conștienți, dar cu mai multe traumatisme. Doi dintre ei vor fi transferați la spitalele din Iași pentru continuarea tratamentului.

Publicat: 13 iul. 2019, 14:55 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă