Cristi Borcea, afaceri cu prima sotie din inchisoare. Valentinei n-o sa-i cada prea bine

Publicat: 13 iul. 2019, 10:31 Autor: Simona Vedete

Chiar daca se afla inchis in penitenciar, Cristi Borcea nu sta degeaba si se ocupa de afaceri.

Cristi Borcea, afaceri cu prima sotie din inchisoare. Timpul pe care il are in inchisoare i-a dat de gandit afaceristului, astfel ca s-a decis sa mai fata o investitie si sa cumpere inca un hotel la mare.

Nimic surprinzator pana aici, fiindca se stie ca Borcea vrea mereu sa adauge proprietati in portofoliul sau, chiar daca pozitia lui curenta nu este cea mai fericita.

Cristi Borcea, afaceri cu prima sotie din inchisoare

Cristi Borcea, afaceri cu prima sotie din inchisoare

Insa ceea ce surprinde este faptul ca vrea sa-l lase pe mana primei lui sotii, a Mihaelei Borcea. Este stiut ca Mihaela are mana buna in afaceri iar increderea lui Cristi in aceasta este oarba, cand vine vorba de business.

Astfel ca Mihaela se va alege cu soarta acestui hotel si a plajei de pe litoral. Chiar inainte de a ajunge in spatele gratilor, Borcea si-a pus la punct afacerile, renuntand la doua stranduri din capitala, pe care insa le-a inchiriat, astfel ca si acum face bani de pe urma acestora.

Mihaela Borcea era cea care se ocupa extrem de bine de aceste stranduri, insa Borcea n-a putut s-o lase cu mana goala, asa ca i-au fost incredintate hotelul si plaja din Olimp detinute de afacerist.

Si pentru ca Mihaela se pricepe foarte bine la afaceri iar Cristi are totala incredere in ea, vrea sa-i mai dea pe mana inca un business in aceeasi statiune. Oare ce parere va avea Valentina despre toate astea?

Mihaela Borcea a avut hepatita A. Ce s-a intamplat

Publicat: 13 iul. 2019, 10:31 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă