Rocsana Marcu, operata de urgenta! Cum se simte fosta prezentatoare tv

Publicat: 12 Jul. 2019, 15:03 Vedete

Fosta prezentatoare tv de la Antena Stars are probleme de sanatate. A fost supusa, ieri, unei interventii chirurgicale la picior.

Rocsana Marcu a fost operata de urgenta la picior. Fosta prezentatoare tv, actuala cantareata, a fost operata la genunchi. Aceasta a oferit cateva declaratii despre starea ei de sanatate, la Teo Show, de la Kanal D.

Cantareata, care isi incearca norocul in muzica a doua oara, se afla acasa. Rocsana Marcu e nevoita sa stea la pat pana cand genunchiul ei se vindeca. Ceea ce inseamna concerte anulate si bani pierduti. Dar isi va reveni curand si va evita sa mai alerge pe plaja, activitate care i-a cauzat la ligamente.

Rocsana Marcu, operata de urgenta

Rocsana Marcu, operata de urgenta! Cum se simte fosta prezentatoare tv„M-am operat ieri. Dacă nu ies afară și stau în pat, nu realizez cât e ceasul. Of, piciorușul meu! A sărit meniscul. Și în stânga, și în dreapta, și intern, și extern. Mi-a fost afectat și ligamentul. După operație nu am simțit niciun fel de durere. Dl doctor mi-a spus să mă plimb. Dl doctor mi-a zis că sigur am făcut eu vreo mișcare greșita. Am tot alergat pe plajă și, din câte am înțeles, nu e prea ok pe nisip. Mi-am sucit de câteva ori piciorul pe nisip, recunosc! Lucrez așa în fiecare seară, prezint evenimente și cânt. Peste câteva zile voi fi mai bine, o să renunț și la aceste bandaje”, a declarat Rocsana Marcu la Kanal D. 

Rocsana Marcu, traumatizata de relatiile din trecut! Fosta prezentatoare tv a luat o decizie radicala. Are legatura cu fiicele sale

Operatia a avut loc in Constanta


„Am găsit un medic bun în Constanța. Tot aici am găsit și recuperare. M-am acomodat aici, copiii se simt bine, le place. De la medicamente sunt așa vorbăreață. Multumesc din suflet domnului doctor Titi Bajenescu si intregii echipe a Sectiei de Ortopedie din cadrul Spitalului Judetean Constanta pentru tot ce au facut in aceste doua zile pentru mine. Dupa o ruptura de menisc intern, extern si ligament ma simt excelent si sunt pregatita pentru spectacol”, a mai spus Rocsana Marcu.

De ce s-a casatorit Florin Pastrama cu Brigitte Sfat?! A spus adevarul, abia dupa nunta

Brigitte si Pastrama sunt RUINATI dupa nunta! „Am bagat peste 93.000 de euro si am scos putin! Avem o pierdere foarte mare!”

Publicat: 12 Jul. 2019, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă