EXCLUSIV | Ce face Rocsana Marcu în Dubai + Regina imobiliarelor își ia permis de barcă: „Am vândut zece apartamente într-o zi”

Publicat: 31 aug. 2023, 17:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Rocsana Marcu nu mai are grija zilei de mâine de când a început să aibă succes pe piața imobiliară în Dubai. A vândut 10 apartamente într-o singură zi și nici ei nu-i venea să creadă.

Se pare că fosta prezentatoarea TV și-a găsit vocația și  face acum bani pe bandă rulantă în Dubai, câștigându-și titulatura de “Regina imobiliarelor” pe bună dreptate.

Ce face Rocsana Marcu în Dubai

“Sunt foarte fericită și nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea  ce trăiesc acum și pentru toate reușitele de business pe care le am în Dubai, care mi-au întrecut chiar și mie așteptările. Eram într-o zi, liniștită, în piscină, mă gândeam să mă relaxez dar sunau telefoanele și business-ul e business! Într-o singură zi am bătut recordul și am reușit să vând 10 apartamente în Dubai, direct de pe iaht!

Trimit ofertele clienților și am noroc destul de mare. Sunt practic singura femeie de real estate care vinde foarte mult în Dubai, iar apartamentele recente pe care le-am vândut costă 1,5 milioane de Dirhami unul! Eu am vândut 10 într-o zi! Ce pot să îmi mai doresc?”, a declarat foarte fericită și încântată de tot ceea ce trăiește în Dubai acum, Rocsana Marcu. Ea tocmai ce și-a sărbătorit ziua de naștere într-o vacanță exotică, acolo unde s-a plimbat pe elefanți, cu ATV-ul, a făcut rafting și s-a răsfățat la plajă.

Regina imobiliarelor își ia permis de barcă

Pentru că îi merge din plin ca agent imobiliar în Dubai acolo unde cumva s-a “relocat” în această vară, Rocsanei Marcu i-a mai trecut prin minte un gând. Îi place să meargă cu barca așa că o să își ia permis de căpitan! A demarat deja toate formalitățile în Dubai și în curând își va mai vedea un vis împlinit.

“Îmi place să merg cu barca aici, în Dubai. Eu duc clienții să vadă apartamentele de pe insulă și îi plimb după ce le cumpără. Așa că m-am ambiționat să îmi iau și permisul de căpitan de bord. Când îmi pun ceva în cap, nu mă las până nu îmi iese!”, a mai avut de adăugat Rocsana Marcu.

„Am vândut zece apartamente într-o zi”

“Stau în mare parte aici, în Dubai, fac naveta Dubai-Londra, nu am ce să fac! Sunt numai pe drumuri, am și acolo firme de care mă ocup, aici am treabă cu imobiliarele. Sunt și în Londra și aici!”, ne-a mărturisit Rocsana Marcu care se află pe cai mari acum, fiind din ce în ce mai preocupată să se perfecționeze ca agent imobiliar de top.

Publicat: 31 aug. 2023, 17:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×