A nins la munte in iulie! Cati centimetri are stratul de zapada? Imaginile sunt spectaculoase VIDEO

Publicat: 12 Jul. 2019, 13:49 VIDEO
A nins la munte in iulie! Cati centimetri are stratul de zapada? Imaginile sunt spectaculoase VIDEO

Vremea in Romania, in 2019, nu mai este o surpriza. Cele patru anotimpuri sunt deja istori si ne-am trezit, iar, ca ninge in miez de vara.

A nins la munte in iulie. Inca de joi noapte, primii fulgi de zapada si-au facut simtita prezenta. Varful Omu din Bucegi are deja un strat de zapada de cativa centimetri. Iubitorii de vacante la munte, chiar si pentru un weekend, trebuie sa isi ia la ei haine groase in iulie.

Pe Varful Omu, din Bugeci, ninge de aseara. Toata noaptea a fulguit si zapada s-a asezat intr-un strat de 3,4 centimetri, informeaza observator.tv. In ultimele zile, temperaturile in Romania au scazut sub normalul acestei perioade. A nins la altitudin mari si in Maramures.

A nins la munte in iulie VIDEO


Pe Vârful Omu, în masivul Bucegi, a nins puternic la peste 2.000 de metri. Conform sursei citate, a fost o furtuna puternica si un viscol ca in miez de iarna.

” Sunt bucuros când ninge în mijlocul verii. Și dacă aș fi trist… tot ar ninge ” (Vara pe Uliță) 🚴🏔🌩 :)”, a scris un martor la eveniment pe Facebook, care se afla in prezent la munte.

Publicat: 12 Jul. 2019, 13:49 VIDEO
Pe aceeași temă