Elena Merisoreanu, atac la Maria Dragomiroiu? Ce i-a spus colegei de breasla cand a auzit ca se plange de bani VIDEO

Publicat: 12 iul. 2019, 12:10 Autor: D. C. Vedete

In urma cu cateva saptamani, cantareata de muzica populara a marturisit ce pensie are. Dupa 40 de ani de munca, Maria ia 1.200 de lei, lunar.

Elena Merisoreanu, atac la Maria Dragomiroiu? Dupa ce artista din urma a marturisit, in cadrul emisiunii Rai da’ Buni de la Antena Stars cat castiga, Elena Merisoreanu a oferit cateva marturisiri despre pensia mica a colegei sale. Cantareata are peste 30 de ani de cantat in ansambluri din oras.

In urma cu cateva saptamani, Maria Dragomiroiu a marturisit ce pensie are. Cantareata castiga 1.200 de lei, bani care nu ii ajung sa se intretina la batranete. Vedeta in varsta de 63 de ani a marturisit ca e nevoita sa cante in continuare, in loc sa se odihneasca si ea, la batranete.

Elena Merisoreanu, atac la Maria Dragomiroiu?

„Am avut cantari, toata lumea are treaba. Este minunat, dar obositor. Fara asta nu m-as simti bine. Am cantat 3 zile si am racit, acum stau acasa. Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1200 de lei?

Nu pot renunta la cantat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie sa traiesc, totul trece prin stomac. Noi, artistii din Romania, nu suntem platiti ca cei de afara. Nu poti sa pui bani deoparte. Cei care sunt la alt nivel de popularitate, isi permit”, a declarat Maria Dragomiroiu la Răi Da Buni.

Acum, Elena Merisoreanu sustine ca e practic vina artistei. Daca Maria Dragomiroiu ar fi cantat si ea intr-un ansamblu, in toti acesti ani, pensia ei ar fi fost mai mare.

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost. Eu nu știu să fie angajată la un ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă de la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul.”, a declarat Elena Merișoreanu, la Agenția Vip.

Publicat: 12 iul. 2019, 12:10 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă