Selly a machiat-o pe Antonia si a facut-o sa arate in ultimul hal! „Zici ca sunt clovn” VIDEO

Publicat: 12 iul. 2019, 12:14 Autor: D. C. Vedete

E una dintre cele mai frumoase femei din Romania si s-a lasat pe mana lui Selly sa-i faca machiajul dar rezultatul a fost catastrofal.

Selly a machiat-o pe Antonia si a facut-o sa arate in ultimul hal! Cei doi au vrut sa-si bucure fanii cu un filmulet amuzant de tip „challenge” in care el a fost pus sa ii faca cantaretei un make-up de la zero. Selly nu a refuzat provocarea si s-a apucat imediat de treaba dupa ce a luat fondul de ten si a urmat atent instructiunile Antoniei.

Pentru ca nu avea un burete special cu care sa intinda fondul de ten vlogger-ul a fot nevoit sa-i aplice pe fata fondul de ten cu mana si asta l-a facut sa se simta foarte ciudata pentru ca nu stia cum sa faca asta.

Antonia a stat cuminte in timp ce Selly efectiv o picta pe fata cu tot felul de creme si culori. Idea machiajului a fost una simpla: „cu rosu pe la ochi” dar pensulele si ustensilele pe care le-a folosit saracul Selly erau complet gresite.

Selly a machiat-o pe Antonia VIDEO

„Eu nu am absolut niciun fel de cunostinte de machiaj, eu si cuvantul machiaj nici macar nu ne-am vazut vreodata. Sunt cea mai nenidemanatica persoana.” a tinut Selly sa se scuze inca de la final iar apoi a continuat sa ii ondulezele genele in cel mai ciudat mod posibil. Pana si Alex Velea cand si-a vazut sotia a izbucnit in ras si l-a intrebat pe Dominic, unul dintre baieteii lor, daca o recunoaste pe „mami”.

„Mi se pare ca ma machiezi pe o singura parte de o ora, zici ca imi pui namol sau protectie solara, asa ma simt.” l-a „incurajat” Antonia pe Selly, dar degeaba pentru ca la final rezultatul a fost tot unul dezastruos. „Zici ca sunt un clovn” a fost reactia finala a Antoniei atunci cand s-a uitat in ochila dupa ce Selly a terminat opera de „arta”.

Publicat: 12 iul. 2019, 12:14 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×