Razvan Simion a vorbit despre nunta lui Dani Otil. Se insoara sau nu colegul lui?

Publicat: 12 Jul. 2019, 11:25 Vedete

Cu toate ca a avut numeroase relatii cu femei celebre, matinalul de la Antena 1 nu a avut niciodata planuri de insuratoare.

Razvan Simion a vorbit despre nunta lui Dani Otil, care in prezent are o relatie cu modelul Gabriela Priscariu. Cei doi nu au planuri de nunta, dar Mihai Bobonete a reusit sa le faca o farsa. Actorul de stand up comedy i-a dat un raspuns, in mediul online, care a dus cu gandul la nunta.

Dupa ce au purtat o discutie pe Facebook, Mihai Bobonete i-a replicat lui Dani Otil cu „Mulțumesc, finule!”. Acest comentariu al vedetei tv a extaziat fanii, dar si presa, crezand ca e vorba de o nunta secreta pe care Dani si iubita lui o planuiesc.

Razvan Simion a vorbit despre nunta lui Dani Otil

Dar misterul si informatia au fost spulberate de Razvan Simion, colegul de platou al lui Dani Otil. Acesta sustine ca nu e vorba de insuratoare, ci doar de o gluma facuta de ei, intre ei.

„S-a discutat în redacție și a fost foarte interesant să vedem o știre făcută dintr-un comment, nici măcar dintr-un post. E foarte interesantă evoluția asta. Cred că a greșit filiația, gradele de rudenie, Bobo. A vrut să-i spună ‘Da, moșule’, pentru că Dani este moșul băiețelului său.

Dani Otil si Razvan Simion la Asia Express, sezonul 3? Cum s-au dat de gol cei doi prezentatori Antena 1 VIDEO

Nu e nașul, ci este cel care l-a dat la grindă cum se zice. A fost interesant cum s-a făcut o știre dintr-un comment, acum mai urmează să se facă o știre dintr-un like. Dacă iese o știre și din chestia asta, înseamnă că trebuie să fim atenți și cu like-urile. Eu privesc mai detașat lucrurile”, a explicat Răzvan Simion, pentru VIVA!

Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, a rupt tacerea! A vorbit pentru prima oara despre divort

Publicat: 12 Jul. 2019, 11:25 Vedete
Pe aceeași temă