Dani Otil si Razvan Simion la Asia Express, sezonul 3? Cum s-au dat de gol cei doi prezentatori Antena 1 VIDEO

Publicat: 16 apr. 2019, 14:35 Autor: madalina m. Vedete

Matinalii Dani Otil si Razvan Simion au facut o marturisire neasteptata. Acestia s-au dat de gol ca ar vrea sa participe la emisiunea "Asia Express".

Dani Otil si Razvan Simion vor sa fie cei mai noi concurenti ai show-ului „Asia Express”. Este vorba despre sezonul trei, care ar putea sa cuprinda mult mai multe vedete decat cel din prezent. In aceasta dimineata, in timpul emisiunii lor, cei doi prezentatori au facut marturisiri neasteptate.

Dani Otil si Razvan Simion si-ar dori sa fie concurenti la „Asia Express”, dar au anumite temeri. Ei le-au marturisit telespectatorilor si ce ar implica o astfel de experienta, de care mai mult s-ar feri. Barbatii celebri din matinalul Antena 1 sunt foarte mare fani ai acestui reality-show.

Dani Otil si Razvan Simion despre Asia Express, sezonul 3

Desi pana acum au fost doar simpli privitori, pe parcursul sezonului 2, difuzat in prezent, ar vrea sa se poata transforma si in concurenti. In acest sens, au facut un exercitiu de imaginatie, chiar in cadrul emisiunii lor, „Neatza cu Razvan si Dani”. Delia vrea la Asia Express, dar Razvan nu o lasa! De ce

Dani Otil si Razvan Simion la Asia Express, sezonul 3

„Nu vor sa ne zica cine e castigatorul, asa ca de acum ma uit eu minut cu minut sa imi dau seama cine e castigatorul”, a fost de parere Dani Otil. „Ma duc, Danutule, ma duc anul viitor si eu”, i-a spus colegul de la matinal.

„Mergem, Razvane, sa manacam nimic, si asa rezisti, sa dormim pe jos”, a spus Dani Otil, in spirit de gluma. Colegul sau de emisiune a completat cu urmatoarele: „Sa traiesc si eu doua luni cum traiesti tu in fiecare weekend? Nu, merci!”, a spus Razvan Simion.

„Va dau cuvantul meu de onoare, m-am uitat la multe episoade, pot sa rezist, pot sa mananc orice, n-am nevoie de mancare, pot sa beau de oriunde. Pot sa nu ma spal mai mult timp, asta ma rog, asta putem mai multi”, a completat Dani Otil. Totusi, oricat de mult s-ar lauda cu spiritul sau de aventurier, acesta a marturisit ca nu este o experienta pe care se vede sa o duca pana la capat.

„Ce nu as putea sa fac e sa am fata aia de milog, sa ma ia altii cu masina”, a mai adaugat prezentatorul. „Pe asta poti sa te bazezi pe mine, Razvane, imi bag fata de Slumdog Millionare, stii cum sunt”, a mai completat Razvan Simion. Cei doi matinali par sa aiba intentii serioase in ceea ce priveste participarea la „Asia Express”. Fanii vor trebui insa sa mai astepte pana cand vor afla cine sunt vedetele din sezonul 3.

Publicat: 16 apr. 2019, 14:35 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă