VIDEO! Serban si George Vintila au fost eliminati din ASIA EXPRESS! Mai sunt doar 3 echipe! Cine crezi ca va castiga concursul si cei 30.000 de euro?

Publicat: 10 Apr. 2019, 10:11 News 3

George Vintila si Serban Copot au fost eliminati dupa ce in cea de-a noua proba au ratat autostopul si au ajuns ultimii.

Serban si George Vintila au fost eliminati din ASIA EXPRESS!  Asia Express se apropie de finala si incep sa fie eliminate echipe la care nici nu te asteptai. Astazi a fost randul echipei formate din Serban Copot si George Vintila sa paraseasca emisiunea.

In proba finala au mai ramas acum doar 3 echipe:Oase și CRBL, Ruby și Robert și Cocuța cu Bogdan. În cursa pentru ultima șansă, alături de Ruby și Robert au mai concurat și echipele formate din Cocuța și Bogdan Boantă, Șerban Copoț și George Vintilă. După solistă și iubitul ei au ajuns Cocuța și Bogdan Boantă, așa că și ei au ajuns automat în finala din Mumbai.

Lucrurile s-au complicat în cazul lui Șerban și George. Ajunși ultimii, ei au fost nevoiți să suporte tensiunea deschiderii cutiei în care se afla elefantul care le-a decis soarta în concurs. Cei doi au avut probleme mari cu autostopul si au mers o perioada foarte lunga pe jos, ceea ce i-a adus in fata deciziei de a fi eliminati.

Gina Pistol a deschis cutia în care s-a aflat un elefant de culoare roșie, ceea ce a însemnat faptul că drumul spre finală s-a terminat pentru Șerban Copoț și George Vintilă.

„Eu mi-am dorit mult să vin aici. A fost prima oară când am venit in Asia. Mă va ajuta să scriu cartea la care lucrez acum, o sa îi fac și turneu. Momentul în care Cosmin (Seleși n.r.) s-a accidentat a fost o zi grea. George a dus mai departe clanul exploratorilor, alături de care am descoperit că telepatia există. Noi doi am făcut lucruri tari. Fraților, o să vă am în memorie. Asia Express e mult mai mult decât ce se vede la tv”, a spus Șerban Copoț.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Apr. 2019, 10:11 News 3
Pe aceeași temă