Cine e Adrian Demetrian de la Insula Iubirii. Cu ce artista a colaborat si la ce emisiuni tv a aparut

Publicat: 09 Apr. 2019, 20:46 Vedete

Noul sezon al emisiunii Insula Iubirii va avea debutul pe data de 22 aprilie. Concurentii au fost alesi la 4 zile de la incheierea sezonului anterior.

Cine e Adrian Demetrian de la Insula Iubirii? Concurentul care apare in toate clipurile de promovare ale sezonului 5. Acesta este schimbat complet fata de primele lui aparitii sau tentative de aparitii in lumea mondena din Romania.

Adrian Demetrian de la Insula Iubirii este un fost concurent al emisiunii Big Brother. Din pacate, aparitia lui nu a fost atat de notabila incat sa castige notorietate in urma rolului sau din casa. Apoi a colaborat cu cativa artisti din showbiz.

Cine e Adrian Demetrian de la Insula Iubirii

Adrian Demetrian de la Insula Iubirii a lucrat cu Andreea Balan. Acesta a colaborat la filmarile unui videoclip de-al artistei, Aparente. In casa Big Brother, i se spunea Dem si era rapper. Dupa colaborarea cu Andreea Balan, a plecat in Marea Britanie.

Adrian Demetrian de la Insula Iubirii a fost la Big Brother


Acum, Adrian are un look nou, mai masculin si dur. Acesta seamana leit cu Khal Drogo din Urzeala Tronurilor. Probabil pe asta si miza in momentul in care s-a inscris la Insula Iubirii, sezonul 5. Adrian Demeter sustine ca este romantic si foarte atent la detalii, cand vine vorba despre femei.

  • „Am o personalitate cu tendințe înspre romantism, creativitate, sunt sociabil și foarte atent la detalii… mai ales în ceea ce privește sexul opus”, a spus Adrian Demeter de la Insula Iubirii, conform a1.ro.

Insula Iubirii sezonul 5. Emisiunea va debuta pe 22 aprilie

Vesti bune pentru fanii emisiunii matrimoniale de la Antena 1. Radu Valcan va reveni pe micile ecrane cu noi concurenti si un sezon unic. Insula Iubirii sezonul 5. Emisiunea va debuta pe 22 aprilie 2019. Vesti bune pentru fani, dar si mici modificari. Producatorii emisiunii Insula Iubirii au schimbat putin regulile. Concurentii din sezonul 5 vor fi supusi unor situatii unice in istoria emisiunii.

Insula Iubirii sezonul 5 va avea premiera pe 22 aprilie. Noii concurenti au fost alesi la nici o saptamana dupa ce Insula Iubirii sezonul 4 s-a terminat de filmat. Cupluri noi vor participa in cadrul emisiunii de matrimoniale de la Antena 1.

Publicat: 09 Apr. 2019, 20:46 Vedete
Pe aceeași temă