Maria Ilioiu a fost calcata de masina. Tanara de la Insula Iubirii a stat 2 zile in coma

Publicat: 28 mart. 2019, 13:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Tanara care a facut furori la Insula Iubirii, emisiune prezentata la Antena 1, a fost la un pas de moarte. A marturisit cea mai neagra perioada.

Maria Ilioiu a fost calcata de masina. Tanara de la Insula Iubirii a stat 2 zile in coma. Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni. Roscata a inceput sa traverseze strada regulamentar. Din senin, o masina care rula pe sosele cu 80 km/h a intrat in ea.

Maria Ilioiu a fost calcata de masina pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost extrem de grav. Vedeta Antena 1 sustine ca s-a trezit dupa 2 zile de stat in coma. A deschis ochii si era pe patul de spital. Maria Ilioiu sustine ca nu isi aduce aminte multe.

Maria Ilioiu a fost calcata de masina

Vedeta s-a ales cu mana rupta si cu capul lovit. In urma impactului puternic, a intrat in coma. Accidentul a avut loc in urma cu 7-8, dar Maria Ilioiu inca are traume. Se asigura de multe ori inainte sa mai treaca strada.

„Fier peste os, pur și simplu era parcată o mașină, pe trecere și nu puteam să mă asigur dacă vin sau nu o mașină și m-a agățat așa oglinda și m-a lovit direct, cu oglinda peste cot. 80 de kilometri la oră, eu nu-mi aduc aminte nimic, m-am lovit cu capul de asfalt…

Am căzut cu capul de bordură, m-am trezit la spital după 2 zile, din comă, cu un ochi vânăt și cu o mână în ghips. Nu-mi amintesc nimic. Au trecut mulți ani, 7-8 ani, am rămas cu semn, cu tije.

Am făcut tatuajul pentru că aveam un semn foarte mare, pentru că toată lumea se băga în seamă cu mine și mă întreba. Dacă purtam o bluză fără mâneci, se vedea” a povestit Maria Iliou, la „Xtra Night Show”.

Maria Ilioiu, 300 de euro intr-o noapte

Dupa aparitia la Insula Iubirii, de la Antena 1, tanara a inceput sa fie solicitata. A aparut in videoclipuri si la diverse evenimente.

  • „Nu am câştigat niciodată nimic. Am pierdut cel puţin o noapte. Am fost la un singur eveniment noaptea, pentru că eu nu fac evenimente noaptea, ci doar ziua. A fost singurul eveniment la care am fost plătită. Am mers pe 300 de euro”, a mărturisit ispita de la „Insula Iubirii”.
Publicat: 28 mart. 2019, 13:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă