Maria Ilioiu de la Insula Iubirii s-a retras din emisiune. De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 20 nov. 2018, 12:49 Autor: D. C. News 3

Dupa ce a reusit sa il ispiteasca pe Bogdan, actualul sot al lui Hannelore, roscata a luat o decizie socanta.

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii s-a retras din emisiune. Roscata a luat aceasta decizie dupa ce l-a ispitit pe Bogdan, actualul sot al lui Hannelore. Inainte de a parasi competitia din Thailanda, Maria Ilioiu de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj celui cu care urma sa se casatoreasca in 4 luni.

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii a anuntat retragerea ei si pe Facebook. Concurenta a publicat un mesaj prin care si-a luat la revedere de la cei dragi ei in emisiune. Si anume, Buburuzel!

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii s-a retras din emisiune

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii s-a retras din emisiune„Sper că v-a plăcut emisiunea și tot sezonul 4. Aici rolul meu de ispita s-a incheiat… La revedere Buburuzel și abia aștept să vad confruntarea cu viitoarea mireasa… Sper că și voi ?”, a scris Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii s-a retras din emisiune„Și ai încheiat încă un sezon cu succes în rolul de ispită.. mă bucur că ai reușit cu decență acest lucru… Felicitări… puteai merge și mai departe, dar ai ales să te oprești!”, „Da 🙂 se pare că pe ultima sută de metri tot ai reușit să îl stârnești :)… și până la urmă ați băut cafeaua ? ?”, au comentat prietenii virtuali.

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii s-a retras din emisiuneCiteşte întreaga ştire: Maria Ilioiu s-a retras de la „Insula Iubirii”. Ce i-a transmis lui Bogdan după ce l-a cucerit. “Abia aștept să văd confruntarea”

Maria Ilioiu de la Insula Iubirii s-a retras din emisiune

Publicat: 20 nov. 2018, 12:49 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă