BOMBA! Pro TV cere guvernului UN MILION de EURO pentru serialul Las Fierbinti! De ce si cum s-a ajuns aici!

Publicat: 20 Nov. 2018, 11:40 News 3

Pro TV vrea sa profite la maxim de programul guvernamental care sustine productiile cinematografice romanesti.

Pro TV cere guvernului UN MILION de EURO pentru serialul Las Fierbinti! Las Fierbinti este cel mai de succes serial romanesc produs in ultimii ani in romania, iar Pro TV vrea sa continue acest proiect.

Din cate se pare are toate sansele pentru ca s-ar putea ca Guvernul sa sustina financiar acest proiect si alte initiative originale ale cinematografiei romanesti. Pro TV, desi este de departe cea mai profitabila televiziune din Romania si una dintre cele mai profitabile corporatii din Europa de Sud-Est a decis sa aplice pentru un „ajutor de stat” in valoare de 1 milion de euro special pentru serialul vedeta de pe post.

Concret, banii sunt pentru editia de Craciun 2018 si inca un dosar pentru intreg sezonul de Toamna 2019 al serialului Las Fierbinti.

Pe langa Las Fierbinti, Pro TV mai vrea bani de la stat si pentru o productie noua din cate se pare. „Rechinii” este cel mai probabil un nou serial pe care Pro Tv se pregateste sa-l filmeze si sa-l produca in 2019 sau 2020 daca vor primi banii de la bugetul de stat. Cererea pentru bani din buget se adaugă celor depuse de alți solicitanți, precum casele de producție Frame Film și Castel Film, pentru diferite proiecte.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Nov. 2018, 11:40 News 3
Pe aceeași temă