FOTO! Cum arata Aura Urziceanu dupa 33 de ani de cand a plecat din Romania! Artista are acum 71 de ani si este de nerecunoscut!

Publicat: 20 Nov. 2018, 10:55 News 3

Artista a revenit in Romania pentru un concert si este de nerecunoscut dupa ce a imbatranit destul de mult.

Cum arata Aura Urziceanu dupa 33 de ani de cand a plecat din Romania! Aura Urziceanu s-a stabilit in Canada in 1985 iar recent a vizitat Romania la invitatia Primariei Capitalei, unde a sustinut un concert alaturi de alti artisti.

Compozitorii Ionel Tudor şi fiul lui, Andrei Tudor, s-au întâlnit cu Aura Urziceanu şi au imortalizat momentul, publicând fotografiile pe o reţea de socializare. Iar în dreptul imaginii, compozitorul Ionel Tudor a scris „Întâlnirea anului! Fabuloasa Aura Urziceanu e lângă noi! Imensă bucurie!”. Artista a concertat intr-un eveniment prezentat de Octavian Ursulescu si unde pe scena au mai urcat: Corina Chiriac, Monica Anghel si Ricky Dandel.

Aura Urziceanu este una dintre cele mai bune voci pe care le-a avut Romania si a fost prima care a abordar stilul jazz in tara noastra. În primii săi ani de activitate a interpretat muzică ușoară, iar mai târziu a abordat și repertoriul de muzică populară românească.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Nov. 2018, 10:55 News 3
Pe aceeași temă