De ce vrea să iasă Mugur Mihăescu în stradă? “Am fost un fraier, am crezut în promisiunile guvernului!”

Publicat: 17 feb. 2021, 15:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adriana Bahmuțeanu a realizat aseară un interviu incendiar cu Mugur Mihăescu, live pe pagina sa de Facebook, pentru Cetățeanul.net.

L-a întrebat dacă se vaccinează împotriva Covid-19, dar și cum s-a descurcat ca patron, având afaceri în industria Horeca. Atunci Mugur Mihăescu s-a destăinuit și a mărturisit că a ajuns la capătul răbdării și că nu mai crede deloc în promisiunile guvernului, drept urmare își dorește să iasă în stradă!

“Mugur Mihăescu s-a enervat și le spune pe bune!”, a punctat Adriana Bahmuțeanu pe pagina ei de Facebook.

“Am fost un fraier, am crezut în promisiunile guvernului!!!! O să ieșim în stradă toți din Horeca! „Merit” o viață mai bună!!!” 

Atunci când s-a atins subiectul din sectorul Horeca și Bahmu l-a întrebat pe Mugur Mihăescu cum s-a descurcat el, ca patron, având 3 pub-uri în Centrul Vechi, actorul și omul de afaceri a răbufnit!

“Guvernul minte, eu am fost un prost și acum mă simt ca iobagii ăia păcăliți de boieri, când mai făceau câte o răscoală și îi luau cu asalt pe aia… Așa mă simt eu acum, când eram 30-40.000 de inși gata să ieșim în stradă ne-au promis marea cu sarea, erau plecați la Paris, am vorbit cu ei la telefon…și eu am fost țăranul prost… De data asta nu mai cred, ei mint și când respiră…Sunt un utopic pentru că eu încă cred în dorința și bunătatea oamenilor dar oamenii ăștia nu au niciun fel de gânduri de a fi așa, îmi pare rău… Degeaba mă înjură unii sau alții, eu mă descurc, cu talentul meu și actoria mea, eu m-am descurcat, eu am bani, dar e vorba de o industrie în care sunt groso-modo implicați un milion de oameni… care oamenii ăștia mor cu zile de vii! Ei ne-au închis pe toți odată, au primit bani europeni ca să ne ajute! Dacă într-o lună de zile administrațiile financiare de sector, de raion sau de regiune,  nu dau banii la oameni, de data asta mă țin de capul lor și sper să scot lumea în stradă și să-i dăm jos pentru totdeauna…”, amenință Mugur Mihăescu.

Aici puteți urmări întreaga discuție dintre Adriana Bahmuțeanu și Mugur Mihăescu:

https://www.facebook.com/adriana.bahmuteanu.9/videos/1883619475140510

 

 

 

Publicat: 17 feb. 2021, 15:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×