Florin Dumitrescu, despre ce se întâmplă de fapt în culisele “Chefi la cuțite”. Cum comentează toate conflictele din show

Publicat: 03 Dec. 2019, 20:38 Vedete

De opt ani Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea fac echipă în calitate de jurați pentru “Chefi la cuțite”.

Chiar dacă uneori se mai ceartă, supărările și orgoliile sunt uneori atât de mari, încât cei trei stau supărați chiar și câteva zile. și nu este doar ceva montat pentru a face show la tv.

“Ne-am cunoscut în anul 2011, în luna iunie, în momentul în care toți trei am fost aleși la casting pentru debutul nostru în televiziune. După ce ne-au adunat pe toți trei și au zis: «Gata, voi sunteți!», am fost la Cătălin acasă și ne-am împrietenit”, a spus Florin Dumitrescu pentru Libertatea.

“Ăsta e deliciul emisiunii practic, aici se face declicul și de aici începe, să zicem așa, toată regia emisiunii. Dacă ai pune trei actori să joace ceea ce facem noi, nu ar putea niciodată, pentru că lucrurile pe care noi le facem acolo sunt din suflet și sunt pe bune.

Fix asta este motivul pentru care emisiunea funcționează așa cum funcționează, pentru că fiecare dintre noi este căpos, fiecare dintre noi vede lucrurile cu totul diferit și fiecare vrea să își impună punctul de vedere. Și, automat, lucrurile se întâmplă cum se întâmplă și le puteți vedea la televizor.

Sunt momente în care nu vorbim, sunt momente pe care nu putem să le depășim decât după mult timp. Cătălin a fost supărat o perioadă, eu am fost supărat o perioadă, Bontea a fost și el supărat o perioadă, dar ne trece. Cea mai lungă perioadă de supărare a mea pe Cătălin a fost de trei zile, a lui pe mine a fost de vreo două zile, a lui Bontea pe oricare dintre noi a fost 3-4 ore. Suntem adulți, avem o relație profesională bazată pe prietenie”, a mai spus acesta.

Publicat: 03 Dec. 2019, 20:38 Vedete
Pe aceeași temă