Schimbare majoră la iUmor! N-o să-ți vină să crezi ce se va întâmpla în următoarea ediție

Publicat: 04 Dec. 2019, 18:34 Life
Schimbare majoră la iUmor! N-o să-ți vină să crezi ce se va întâmpla în următoarea ediție

Show-ul difuzat de Antena 1 va avea şi o semifinală în care vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor“, fiind pentru prima oară când se întâmplă așa ceva.

În semifinală vor intra cei care nu au reuşit să se claseze pe primul loc în preferinţele publicului. Va avea loc vineri, pe 6 decembrie, iar câştigătorul se va alătura celor 11 finalişti în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro. Finala „iUmor“ va fi pe 13 decembrie.

În acest sens, opt concurenţi vor urca vineri pe scenă pentru a câştiga un loc în marea finală „iUmor“. Aceştia sunt Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrick Cottet şi Bogdan Sylar.

Concurenţii vor fi envoiți să îi convingă pe toţi cei trei membri ai juriului să le dea „Thumbs Up“, altfel sunt eliminaţi. Câştigătorul semifinalei „iUmor“ va fi ales de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac.

În finala „iUmor“, care va fi difuzată pe 13 decembrie, de la ora 20.00, telespectatori îşi vor putea vota concurentul preferat într-un interval de 20 de minute, prin SMS la 1313.

Sursă: Adevărul

Publicat: 04 Dec. 2019, 18:34 Life
Pe aceeași temă