Ce s-a întâmplat cu filmările pentru Next Star și Chefi la Cuțite. Antena 1 a făcut anunțul

Publicat: 30 Mar. 2020, 17:00 General
Ce s-a întâmplat cu filmările pentru Next Star și Chefi la Cuțite. Antena 1 a făcut anunțul

Antena 1 a fost nevoită să facă mai multe modificări în grila de programe, din cauza pandemiei de coronavirus. Emisiunile ”Chefi la cuțite” și ”Next Star” sunt doar două dintre producțiile care au de suferit.

Emisiunea ”Chefi la cuțite”, suspendată momentan

”Chefi la cuțite” este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, mai ales de către cei pasionați de gătit. Show-ul culinar a ajuns la al optulea sezon, însă actuala situație din România le-a încurcat planurile șefilor de la Antena 1. Aceștia au fost nevoiți să suspende filmările pentru emisiunea ”Chefi la cuțite”, din cauza pandemiei de coronavirus.

Decizia a fost luată pentru ca angajații și toți cei implicați în acest proiect să fie cât mai feriți de riscul de infectare cu noul COVID-19. ”Este o perioadă în care am suspendat câteva producții și ne concentrăm pe informațiile de actualitate. Publicul are nevoie de acest lucru în contextul actual. De asemenea, ne concentrăm și pe alternative de divertisment”, a fost anunțul făcut de Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Emisiunea ”Chefi la cuțite” a fost difuzată prima dată în martie 2016 și a prins foarte bine la publicul din România. Sezonul al șaptelea a fost câștigat de Alexandru Comerzan, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a plecat acasă cu 30.000 de euro. Show-ul culinar le-a oferit telespectatorilor și un sezon special, dedicat familiilor. Concursul a fost câștigat de familia Băitoi, coordonată de Florin Dumitrescu. 10.000 de euro a fost premiul pus în joc.

Și Pro TV a făcut schimbări în grilă

Emisiunea prezentată de Gina Pistol și jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu este singura de la Antena 1 care are de suferit din cauza crizei din țară. De asemenea, producțiile ”Next Star”, ”Take me out” și ”Sacrificiul” și-au suspendat filmările până când situația actuală din România se va îmbunătăți.

Și ”rivalii” de la Pro TV au suspendat mai multe emisiuni și seriale în această perioadă. Astfel, au fost oprite filmările pentru serialul ”Vlad”, una dintre producțiile cele mai urmărite din România. De asemenea, în aceeași situație se află și serialul ”Las Fierbinți”, dar și emisiunile ”Ce spun românii?”, ”Pe bune?!” și ”Masked Singer România”.

Toate televiziunile se axează în această perioadă pe un număr mai mare de jurnale de știri. Cei care se află la conducerea trusturilor și-au luat toate măsurile de precauție, pentru ca angajații care sunt nevoiți să muncească în continuare să nu fie expuși riscurilor de îmbolnăvire.

Publicat: 30 Mar. 2020, 17:00 General
Pe aceeași temă