Mirela Banias de la Insula Iubirii a pierdut sarcina! Ce se intampla cu vedeta Antena 1

Publicat: 30 ian. 2019, 14:58 Autor: D. C. News 3

Vesti proaste pentru vedeta care isi dorea enorm sa devina mama. Abia aflase ca este insarcinata si s-a bucurat de veste cu toti prietenii.

Dar Mirela Banias de la Insula Iubirii a pierdut sarcina. Vedeta Antena 1 sufera acum. Este cu moralul la pamant dupa ce a luat antibiotic pentru a se proteja de o boala. In weekend, vedeta a facut avort spontan si a ajuns la spital.

Mirela Banias, una din cele noua vedete Antena 1 insarcinate, este devastata. Aceasta sustine ca nu stia ca urma sa devina mama desi Mirela Banias a publicat pe internet o ecografie cu un fat. Antibioticul pe care l-a luat i-a cauzat un avort spontan.

Mirela Banias de la Insula Iubirii a pierdut sarcina

Mirela de la Insula Iubirii e insarcinata! Bruneta a publicat ecografia bebelusului sau“În weekend am făcut avort spontan… Acum sunt sub tratament…”, a declarat Mirela de la “Insula Iubirii” pentru VIVA!

Fosta concurenta de la Insula Iubirii se iubeste de trei luni cu un afacerist. Numele lui este Florin, are 42 de ani si detine un complex turistic, informeaza spynews.ro. Barbatul a fost casatorit in trecut si are deja copii. Dar sustine ca isi mai doreste un bebelus in viata lui.

Vedete Antena 1 insarcinate in 2019

Gabriela Cristea, Andreea Bălan, Simona Gherghe, Mirela Vaida, Flavia Mihășan, Alina Pușcaș, Mihaela Călin și Eugenia Rotari vor deveni mămici în cursul acestui an. Vedetele de la Antena 1 se vor întrece în botezuri în lunile care urmează.

Publicat: 30 ian. 2019, 14:58 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă