Meghan Markle ramane in istoria familiei regale. De ce va fi tinuta minte, toata viata

Publicat: 30 ian. 2019, 12:37 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Meghan Markle ar fi însărcinată cu gemeni, anunță revista americană National Enquirer și publicația New Idea.

Daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, Meghan Markle va ramane in istoria familiei regale. Conform surselor citate, ducesa deja detine un record: este primul membru cu origini afro-americane. In plus, daca va naste gemeni, va fi primul set din familia regala din ultimii 589 de ani.

Meghan Markle urmeaza sa nasca la sfarsitul lunii aprilie sau inceputul lunii mai. Burtica ei este extrem de proeminenta pentru acest trimestru in care se afla. Fanii au crezut ca ducesa de Sussex poarta o burtica falsa. Zvonurile au fost demontate rapid.

In plus, datorita dimensiunii pe care burtica o are, oamenii sunt convinsi ca Meghan Markle e insarcinata cu gemeni.

Meghan Markle ramane in istoria familiei regale

Cu toate ca angajatii nu au voie sa divulge sexul inainte de nastere, se pare ca ducesa va avea doua fetite. „Meghan are cei mai buni doctori și ce mai buni specialiști pe sănătate”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Publicatiile internationale sustin ca Regina Elisabeta este prima care a aflat ca Meghan Markle e insarcinata cu gemeni. Vestea a fost data de cuplul regal, chiar de Craciun, in Sandringham, Norfolk. „Meghan nu a putut să-și ascundă entuziasmul și le-a spus tuturor vestea. Regina Elisabeta a II-a a felicitat-o imediat”, a mai spus sursa.

Vestea s-a aflat dupa ce un angajat a dat comanda de haine roz, in cate doua exemplare identice. Deși de secole întregi în familia regală nu s-au mai născut gemeni, stră-străbunicul lui Harry din partea mamei, Edmund Maurice Burke Roche, era geamăn identic.

Recordurile lui Meghan Markle in Familia Regala

Conform surselor citate, ducesa deja detine un record: este primul membru cu origini afro-americane. In plus, daca va naste gemeni, va fi primul set din familia regala din ultimii 589 de ani.

Meghan mai detine un alt record: este o actrita, o femeie divortata, nu se trage dintr-o familie bogata si este cea mai in varsta mireasa din istoria casei regale. Este prima actrita care intra in aceasta familie. In plus, are si un trecut scandalos care nu aduce cinste Casei Regale.

Publicat: 30 ian. 2019, 12:37 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă