Cu cine s-a iubit Razvan Botezatu. Fostul prezentator a vorbit despre relatia cu Raluca Dumitru

Publicat: 30 ian. 2019, 11:19 Autor: D. C. Vedete

In urma cu cateva zile, Razvan Botezatu, care a fost concediat de la Antena Stars alaturi de Raluca Dumitru, a marturisit ca este gay.

Cu toate ca stie ca in Romania oamenii inca nu privesc cu ochi buni aceasta orientare, si-a asumat ca este gay. Acum s-a aflat cu cine s-a iubit Razvan Botezatu. Acesta a avut o relatie de durata cu un belgian de culoare, dar pe care nu l-a adus in Romania.

Cat despre Raluca Dumitru, cu care a mimat o relatie de iubire in 2018, are numai cuvinte de lauda. Razvan Botezatu sustine ca cei doi sunt prieteni foarte buni. Atat de buni incat ea a acceptat sa fie paravan pentru el. Asa ca il acoperea ori de cate ori avea nevoie.

In urma cu cativa ani, Razvan Botezatu si Raluca Dumitru au mers in Turcia. Acolo, fostul prezentator Antena Stars s-a intalnit cu iubitul lui, un belgian de culoare. Cei trei au avut o vacanta frumoasa in care Raluca s-a dat drept partenera lui Razvan, dar doar in pozele de pe Facebok.

Cu cine s-a iubit Razvan Botezatu

Razvan Botezatu e gay! Ce a marturisit fostul prezentator tv despre sexualitatea lui”Eram cu un belgian, de culoare. Ne înțelegeam bine, ne-am distrat de minune în vacanța aceea, cu el și cu Raluca. Ea m-a acoperit atunci, cred că nu bănuia nimeni ce a fost de fapt. De belgian m-am despărțit cu ceva vreme în urmă, dar am rămas în relații bune.

Razvan Botezatu pleaca la munca in Germania dupa ce a fost dat afara de la Antena Stars!Avea umor, ne înețelegeam bine, dar era foarte relaxat când venea vorba să își recunoască orientarea sexuală. El recunoscuse de multă vreme, dar, oricum, străinii sunt mult mai deschiși la această idee, nu te privește nimeni altfel dacă ești gay”, a povestit Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Razvan Botezatu e gay

Razvan Botezatu pleaca la munca in Germania dupa ce a fost dat afara de la Antena Stars!Fostul prezentator tv a marturisit, spre finalul lunii ianuarie 2019, care este adevarata lui orientare sexuala.

”Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea. E adevărat, îmi asum că voi fi înjuurat, că voi fi ironizat și privit altfel. Dar, am decis să explic tuturor cine sunt eu cu adevărat.

Razvan Botezatu pleaca la munca in Germania dupa ce a fost dat afara de la Antena Stars!Am decis să nu mă mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay, și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim are loc doar în intimitate, în rest sunt același om. Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, a spus Răzvan Botezatu.

Publicat: 30 ian. 2019, 11:19 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×