I-au explodat silicoanele! Prezentatoarea Raluca Dumitru a fost operată de urgență

Publicat: 04 feb. 2020, 10:26 Autor: Maria Apostol Vedete

Vedeta TV a fost operată de urgență. după ce medicii au descoperit în timpul unui control că unul dintre implanturi i-a explodat. 

După ce s-a întors dintr-o vacanță de vis, Raluca Dumitru a ajuns direct la medic, și asta din cauza unor probleme cu implanturile.

Aveam dureri, dar mai ușoare, încă de anul trecut, de prin vară. Am mers la medic, mi-a făcut un RMN, mi-a spus să revin după câteva luni la ujn nou control. Știam că, deja, implanturile mamare ale mele, care aveau 13 ani, sunt, să zic așa, expirate, dar cum mă dureau puțin și rar, am crezut că totul va fi ok”, a spus Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

Din păcate, problemele ei s-au agravat la începutul acestui an. Și, mai mult chiar, au făcut-o pe frumoasa brunetă să nu mai reziste din cauza durerilor cumplite, Raluca Dimitru ajungând speriată la medic, din nou. ”Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg”, a mai declarat vedeta.

Având în vedere diagnosticul, medicii au decis să îi scoată implanturile mamare și, pentru că și-a dorit să se poată lăuda, și în viitor, cu un bust perfect, Raluca Dumitru a schimbat implanturile.

M-am operat și am schimbat implanturile. Acum sunt mai mari, e adevărat, dar mi s-a explicat că era dificil să fie puse implanturi de aceeași dimensiune. Acum am 410 ml pentru fiecare implant, înainte aveam 300. Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”, ne-a mai spus Raluca Dumitru. Evident, recunoaște bruneta, este încântată de rezultat. ”Abia aștept să mă recuperez cum trebuie după operație, sunt chiar curioasă cum arată noile implanturi”, a explicat Raluca Dumitru pentru aceeași sursă.

Publicat: 04 feb. 2020, 10:26 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă