Amanta le-a distrus nunta acestor miri! Sotul aproape a lesinat cand a vazut-o ca apare tot in rochie de mireasa! VIDEO viral

Publicat: 30 ian. 2019, 10:31 Autor: madalina m. Viral

Ziua nuntii trebuia sa fie una perfecta pentru acesti soti, dar s-a petrecut opusul, spre groaza miresei.

Amanta le-a distrus nunta mirilor, cand a aparut si ea imbracata intr-o rochie de mireasa. De cele mai multe ori ne imaginam ca ziua nuntii va arata complet diferit fata de imaginea realitatii. Insa, un filmulet realizat recent pare sa ne prezinte o realitate total dramatica.

Amanta le-a distrus nunta acestor miriAmanta le-a distrus nunta acestor miri

Mireasa a fost total umilita de cele intamplate, chiar in cea mai frumoasa zi din viata ei. Cel care avea sa ii devina sot o mintise si inselase multa vreme. Lucrurile au luat o intorsatura total neasteptata cand amanta barbatului a venit si ea la ceremonie si i-a stricat nunta.

Dupa ce a dat tarcoale pret de minute bune in jurul salii in care se desfasura evenimentul, amanta le-a distrus nunta mirilor. Cealalta femeie a venit si ea imbracata intr-o rochie alba. Ziua cea mare a celor doi soti a devenit rapid memorabila, dar nu cum si-o doreau.

Pentru ca toata lumea a filmat cele intamplate, imaginile au ajuns rapid pe retelele sociale. Filmuletul de pe Twitter s-a viralizat rapid si nunta pare sa fi avut loc in Africa de Sud, vara trecuta. Recent imaginile au redevenit iarasi populare. Peste sapte mii de persoane le-au distribuit la randul lor pe Twitter.

Mirele a incercat sa calmeze situatia dramatica, dar pare sa fi fost prea tarziu pentru o astfel de interventie. Nimeni nu si-a explicat ce spera insa amanta sa dovedeasca printr-o asemenea miscare indrazneata.

Cel mai probabil si-ar fi dorit ca barbatul cu care avea o aventura sa isi paraseasca sotia la altar si in schimb sa o aleaga pe ea. Asa cum era de asteptat, acest lucru nu s-a intamplat. Multi internauti au felicitat-o pentru indrazneala pe amanta care le-a stricat nunta mirilor. La fel de multi oameni au sfatuit-o pe mireasa „originala” sa se desparta de cel cu care urma sa se marite, in cazul in care mai formeaza un cuplu.

(sursa: ladbible.com)

Publicat: 30 ian. 2019, 10:31 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă