Filme noi in cinema saptamana 28 ianuarie – 3 februarie 2019: Escape Room si Serenity! VIDEO

Publicat: 28 ian. 2019, 18:43 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Filme noi in cinema saptamana 28 ianuarie - 3 februarie 2019: Escape Room si Serenity! VIDEO

Pentru impatimitii de filme, ultima saptamana din luna ianuarie 2019 vine cu o serie de filme pentru toate gusturile.

Filme noi in cinema saptamana 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Vineri e seara de filme, fie ca vrei sau nu. In cinematografele din toata tara vin in premiera 3 filme noi, pentru toate gusturile. Unul e de groaza, unul e un thriller promitator si unul e o comedie mult asteptata.

filme noi 28 ianuarie -03 februarie 2019

Escape Room (Scapa, daca poti) 2019 – premiera 1 februarie, trailer VIDEO


Filmul are o durata de 99 de minute. Este un thriller psihologic despre şase oameni. Eroii nu se cunosc între ei, dar se confruntă cu o serie de situaţii critice. Trebuie să-şi pună mintea la contribuţie pentru a le depăşi sau să moară. Un fel de joc escape room, doar ca mai sangeros!

How to Train Your Dragon: The Hidden World (Cum să-ți dresezi dragonul 3) 2019 – premiera 1 februarie, trailer VIDEO


Filmul este o poveste despre maturizare, despre curaj și despre renuntarea la cei dragi. Sef și conducător al Insulei Tontului alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie haotică pentru populația dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu amenințarea orășelului lor. Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească locuinta și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă. Dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului.

Serenity (Calmul dinaintea furtunii) 2019 – premiera 1 februarie, trailer VIDEO


Filmul are o durata de 106 minute. Pelicula spune povestea unui capitan de vas de pescuit misterios. Trecutul lui vine sa il bantuie si sa ii distruga viata linistita ce o duce pe o insula din Caraibe. Realitatea lui se va schimba la 180 de grade si capitanul de vas nu stie ce sa mai faca. Un film interensat si promitator cu Oscar Matthew McConaughey și Anne Hathaway.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 28 ian. 2019, 18:43 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă