Filme noi în cinema săptămâna 21-27 octombrie 2019

Publicat: 21 oct. 2019, 12:56 Autor: alina.serea Vedete
Filme noi în cinema săptămâna 21-27 octombrie 2019

Filme noi 21-27 octombrie 2019, în cinema. Nu mai puțin de șase filme au premiera săptămâna aceasta, pelicule mult așteptate de cinefili.

Filme noi 21 -27 octombrie 2019- Paradise Hills
Paradise Hills, unul dintre filmele noi lansate in perioada 21-27 octombrie

Filme noi precum Zombieland: Double Tap, Paradise Hills sau Jurnalul familiei -escu se vor lansa în perioada 21-27 octombrie, în cinematografele din România.

Filme noi 21-27 octombrie 2019. Zombieland: Double Tap – Zombieland: Rundă dublă

Zombieland 2 sau Zombieland: rundă dublă va avea premiera în cinematografele din România în data de 25 octombrie.


Umor negru și găleți de sânge oferea primul film Zombieland, în care tânărul Columbus (Jesse Eisenberg) explora ce a mai rămas din orașe după o apocalipsă zombie, alături de nou întâlniții Tallahassee (Woody Harrelson), surorile Wichita plus Little Rock (Emma Stone și Abigail Breslin). Cei patru căutau să se adăpostească din calea zombie.

În sequel, protagoniștii vor avea de-a face cu zombie evoluați, cu alți supraviețuitori și cu provocările noii și improbabilei familii pe care o formează.

Filme noi 21-27 octombrie 2019. Paradise Hills

Paradise Hills este un film din 2019 regizat de Alice Waddington în debutul său regizoral. Actorii principali sunt Emma Roberts, Danielle Macdonald, Awkwafina, Jeremy Irvine, Arnaud Valois, Eiza González și Milla Jovovich. Uma se trezește pe o insulă numită Paradis, care ia femeile tinere și le învață să fie potrivite.

Condusă de ducesă, insula oferă vindecare emoțională celor care au nevoie de ea. Cu toate acestea, în spatele basmului, insula ascunde ceva sinistru care o amenință Uma și pe ceilalți insulari. Filmul av avea premiera în cinema pe 25 octombrie.

Filme noi 21-27 octombrie 2019. The Addams Family – Familia Addams

Chiar înainte de Halloween, clanul Addams revine așadar pe marile ecrane într-o nouă comedie de animație cu cea mai bizară familie din cartier. Amuzantă, extravagantă, de-a dreptul iconică, familia Addams redefinește ce înseamnă să fii un bun vecin.

O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams

Fericiți cu stilul de viață binecunoscut al familiei lor, Gomez și Morticia se pregătesc de vizita unor membri din familia extinsă, cu ocazia unei ceremonii de maturizare organizată pentru Pugsley.

Nici nu se așteaptă familia ca vecina lor – vedeta TV Margaux Needler – să construiască o comunitate prefabricată, plină de accente pop tehnicolor și de perfecționism. Odată ce ceața se ridică, Margaux este șocată să vadă casa degradată a familiei Addams în vârful dealului, singurul impediment care pare să stea în calea visului său de a vinde toate casele din cartier și de a deveni și mai adorată ca vedetă TV.

Citește și: Top 10 filme psihologice pe care trebuie să le vezi

Filme noi 21-27 octombrie 2019. Countdown- O aplicaţie de coşmar

Unul dintre filmele noi care au premiera în perioada 21-27 octombrie, mai exact vineri, pe 25 octombrie , este “Countdown”/ ,,O aplicație de coșmar”. Countdown  este un horror regizat de Justin Dec și îi are în distribuție pe Elizabeth Lail (You), Anne Winters (13 Reasons Why) și Peter Facinelli (Twilight).

Quinn (interpretată de Elizabeth Lail) este traumatizată de tehnologie. Aceasta descoperă, conform aplicației, că mai are doar două zile de trăit. După această veste, devine paranoică și se teme de absolut orice din jurul ei, care-i poate cauza moartea. Aplicația se joacă cu mințile oamenilor și pare să nu dea greș atunci când prezice durata de trai a oamenilor. Forțe întunecate își fac apariția pentru a îndeplini profeția de pe ecranul telefonului.

Citește și: Cele mai bune comedii din toate timpurile

Filme noi 21-27 octombrie 2019. Jurnalul familiei -escu

Jurnalului familiei -escu este, de asemenea, unul dintre filmele noi ce au premiera pe 25 octombrie, în cinema. Prin poveștile străbunicilor, bunicilor, mătușilor, unchilor, verilor și cumnaților, Jurnalul familiei -escu propune o trecere de la întâmplările mici individuale la marile întâmplări la care am luat parte cu toţii, de la Unire încoace. Fiecare dintre noi – un mic martor al unor evenimente mari, care ne-au marcat în toţi aceşti 100 de ani.

 

Filme noi 21-27 octombrie 2019- POster film Jurnalul familiei-escu
Jurnalulul familiei -escu are premiera pe 25 octombrie 2019

Jurnalul familiei -escu este, povestea milioanelor de români care, prin forţa împrejurărilor, au ajuns să locuiască între aceste graniţe şi să fie nevoiţi să se suporte unii pe alţii: fix aşa cum stau lucrurile într-o mare familie. O călătorie în spaţiu şi timp, în care familia e puntea de legătură între toate momentele care ne-au ţinut uniţi, dar ne-au şi dezbinat în tot acest timp.

Prin definirea câtorva „elemente”, precum: limba, naționalitatea, religia, mâncarea, sportul, politica, războiul, agricultura, șantierele, tradițiile, muzica sau moda, filmul conturează un portret al felului în care cele enumerate mai sus ne-au influenţat şi modelat familia.

În tot acest demers, regizorul caută răspunsurile împreună cu Ioana Pârvulescu, Mihaela Miroiu, Sorin Ioniță, Stelian Tănase, Theodor Paleologu, Vintilă Mihăilescu și este ajutat de arhive personale de la zeci și zeci de oameni.

Filme noi 21-27 octombrie 2019. Hermitage: The Power of Art

Hermitage: The Power of Art prezintă poveștile și evenimentele care s-au petrecut pe coridoarele muzeului și pe străzile orașului: de la înființarea sa de către Petru cel Mare la splendoarea din timpul Ecaterinei cea Mare, de la triumful lui Alexandru I împotriva lui Napoleon, la revoluția din 1917 și până în prezent.

Publicat: 21 oct. 2019, 12:56 Autor: alina.serea Vedete
Pe aceeași temă
×