Filme noi în cinema săptămâna 7-13 octombrie 2019

Publicat: 07 Oct. 2019, 09:21 Vedete
Filme noi în cinema săptămâna 7-13 octombrie 2019

Filme noi 7-13 octombrie 2019. Iubitorii de film vor avea parte de nu mai puțin de șase premiere în cinema, în săptămâna 7-13 octombrie 2019. Iată care sunt acestea

 

 

 

Filme noi 7-13 octombrie 2019 în cinema. Poster Gemini cu Will SMith
Filme noi 7-13 octombrie 2019 în cinema. Gemini cu Will Smith

Printre filmele noi ce vor avea premiera în perioada 7-13 octombrie se numără Gemini Man, Ready or not, spectacolul Metallica & San Francisco Symphony: S&M2, Abominabble, precum și filmele românești Emigrant Blues și Pisica verde.

Filme noi 7-13 octombrie 2019. Metallica & San Francisco Symphony: S&M2

Înregistrat live pe 6 și 8 Septembrie 2019,  este de fapt vorba despre un concert ce aniversează 20 de ani de la legendarul album S&M, realizat împreună cu Orchestra din San Francisco. În spectacolul conceput pentru marele ecran poți să  îi vezi pe Metallica și Orchestra din San Francisco, împreună cu celebrul dirijor Michael Tilson Thomas.  În regia lui Wayne Isham, fanii îi pot revedea, de data aceasta pe marile ecrane, pe James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, San Francisco Symphony cu Michael Tilson Thomas.

Filme noi 7-13 octombrie 2019. Gemini Man. Gemini: Conspirația

Gemini: Conspirația este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry.  Filmul va avea premiera în cinema în data de 11 octombrie.

Filme noi 7-13 octombrie 2019. Pisica Verde

Filmul românesc de lung metraj „Pisica Verde” este bazat pe o piesă de teatru scrisă de Elise Wilk, piesă considerată una dintre cele mai valoroase opere ale teatrului românesc.Printre actori se numără Romeo Ioan, un actor profesionist cu experiență de la Teatrul Național Timișoara precum și Raul Andrici, Mara Baboianu, Bianca Diaconu, Andrei Iurcu, Daniel Tulbure și Ștefania Marinescu de la Colegiul Național de Artă Ion Vidu. Coloana sonoră a fost semnată și compusă de Attila Lukinich și Seian Scorobete.

„Am dorit să ieșim din șablonul producțiilor autohtone și să vă surprindem cu o poveste de actualitate, care să vă țină cu sufletul la gură, despre un detectiv retras din muncă, care se întoarce în branșă, pentru a rezolva un ultim mister foarte personal, greu de elucidat. Pelicula e recomandată tinerilor de orice vârstă, de la adolescenți la pensionari”, spun realizatorii filmului ce va avea premiera pe 11 cotombrie.

Filme noi 7-13 octombrie 2019. Ready or Not -Scapă cine poate

Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător. Thrillerul va avea premiera în cinema, în data de 11 octombrie.

Citește și: Top 10 filme psihologice pe care trebuie să le vezi

Filme noi 7-13 octombrie 2019. Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole

Lungmetrajul documentar „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, scris și regizat de Claudiu Mitcu și Mihai Mincan, va rula în cinematografele românești din 11 octombrie 2019. În film apar Alexandru Dorobanțu, Florin Gigoiu, Cătălin Lucian Danciu, Daniela Nicoleta Danciu, Andra Yvonne Suciu, Andrea Lavu Precob, Ioan Gheorghe Bârsan Popa și Adrian Bârsan Popa.

„Emigrant Blues” propune o interpretare neconvențională a unuia dintre cele mai mari fenomene de migrație din Europa secolului XXI. Filmul este construit ca un road movie atipic, un fel de ghid turistic neoficial al unei Europe diferite de cea din pozele agențiilor de turism. Rezultatul este o colecție de tablouri în mișcare, unele situate la granița cu pateticul, altele îmbibate de umor negru, o serie de viniete care descriu viețile unor oameni uitați sau ignorați în țara natală. Oameni care trăiesc departe de casele lor, permanent „străini”, permanent pe drumuri.

Ultimul drum al unui român spre țara natală, de data aceasta în spatele unui dric în a cărui cabină se află doi agenți de pompe funebre. Câteva fragmente din povești despre oameni care visează la țara lor natală, dar sunt prea speriați să se reîntoarcă și să o ia, din nou, de la capăt.

Filme noi 7-13 octombrie 2019. Abominable. Yeti – Omul Zăpezilor

Un alt film, de data aceasta o animație ce poate fi urmărită de întreaga familie, cu mici, cu mari, este Abominable. Yeti – Omul Zăpezilor  . Yeti s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică.


Citește și: Cele mai bune comedii din toate timpurile

Publicat: 07 Oct. 2019, 09:21 Vedete
Pe aceeași temă