Eurovision Romania 2019. Cine este favorit la castigarea concursului

Publicat: 28 Jan. 2019, 16:14 Vedete

Emotii mari in cadrul semifinalei nationale de ieri a concursului Eurovision, unde una dintre favorite a ajuns in finala.

Dintre cei 11 concurenti participanti la semifinala pentru selectia nationala a concursului Eurovision 2019, doar 6 au trecut mai departe pentru a participa in marea finala, ce va alege reprezentantul Romaniei la Tel Aviv.

Piesele castigatoare care vor merge mai departe in finala sunt:

  • „Destin” interpretata de Trooper;
  • „Skyscraper” interpretată de Teodora Dinu;
  •  „Without You” (Sin ti) interpretată de Dya si Lucian Colareza;
  • „We are the ones” interpretata de Claudiu Mirea;
  • „Army of love” interpretată de Bella Santiago.

Iar ultima piesa votata a fost aleasa de public, fiind vorba despre „Underground”, interpretata de Mirela Vaida, indragita prezentatoare TV, care a fost surpriza acestei semifinale.

Cine este favorit la castigarea concursului Eurovision

Insa dintre acestia, favorita a fost incontestabil Bella Santiago, castigatoarea show-ului X Factor de anul acesta, o voce puternica care a cucerit publicul.

Cine este favorit la castigarea concursului Eurovision

 

Inainte de a urca pe scena si a interpreta piesa „Army of love”, aceasta a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook:

„Am învățat că munca este cel mai important lucru. Eurovision înseamnă un show complet, contează atât vocea, cât și ceea ce exprimi pe scenă. Anul acesta am pregătit o piesă care îmi este foarte dragă, „Army of Love.

Cred că toți concurenții sunt foarte talentați și va fi o cursă foarte grea. Pentru mine este un vis care a devenit realitate. Sunt foarte optimistă și sper că mesajul piesei mele va ajunge la public”.

Laura Bretan, principala favorita

Cine este favorit la castigarea concursului Eurovision

O alta favorita la castigarea selectiei nationale Eurovision de anul acesta este Laura Bretan, soprana care a castigat al saselea sezon „Romanii au talent”.

Multi sustin ca aceasta este favorita absoluta a show-ului, iar fanii o vor putea vedea, alaturi de alti 12 concurenti, in cea de-a doua semifinala nationala a concursului, ce va avea loc pe  data de 10 februarie, la Sala Sporturilor „Victoria” din Arad, interpretand piesa „Dear father”.

Finala Nationala se va organiza pe data de 17 februarie, cand vom putea afla cine ne va reprezenta tara la editia de anul acesta, cu numarul 64, fiind organizata la Tel Aviv, Israel. Indiferent daca finala nationala va fi castigata de favorita publicului, romanii sunt nerabdatori ca acest concurs sa fie castigat pentru prima oara si de Romania.

Publicat: 28 Jan. 2019, 16:14 Vedete
Pe aceeași temă