Bella Santiago a invatat de una singura limba romana. N-o sa crezi cum a reusit sa faca asta

Publicat: 29 Aug. 2019, 12:30 Vedete

Cantareata este noua concurenta al show-ului "Te cunosc de undeva!", transmis de Antena1.

Bella Santiago a invatat de una singura limba romana. Ceea ce aproape nimeni nu stie despre ea este faptul ca a invatat singura limba romana, ea fiind originara din Filipine, venind in Romania in 2016.

„Am învățat singură să vorbesc în română. I-am rugat pe colegii din trupă să vorbească cu mine în română, iar acolo unde nu înțelegeam, îmi explicau în engleză. Cu soțul meu vorbesc în casă numai în română. Nu mă descurc perfect, dar vorbesc din ce în ce mai bine.

Bella Santiago a invatat de una singura limba romana

Bella Santiago a invatat de una singura limba romana

Îmi place mult să învăț melodii în altă limbă. Am cântat în chineză, indonesiană, malaieză, italiană și română. Când învăț o melodie în română, pentru Te cunosc de undeva!, îmi place să învăț singură textele. Apoi o cânt în fața soțului meu și el mă corectează” a spus Bella Santiago.

Bella a mai povestit si cum si-a cunoscut sotul, pe Nicu, si anume prin intermediul lui Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox. La scurt timp dupa au facut marele pas si au spus „DA”.

„Ne-am căsătorit anul trecut, pe 5 decembrie. El e un om extraordinar, cu un suflet foarte bun și frumos. L-am cunoscut prin Alex, solistul trupei Jukebox, sunt prieteni buni de familie. După trei luni, mi-a spus că îi place de mine. I-am dat o șansă și, în timp, am realizat că este un om care mă iubește cu adevărat și care ține mult la fiica mea”.

Fiica ei, Kescielle, in varsta de 8 ani, locuieste deja de 3 ani in Romania si chiar si-a sarbatorit aici ziua de nastere.

„A început deja să înțeleagă și să vorbească limba. Momentan face meditații și, în septembrie, va merge aici, la școală. Îi place să cânte, să danseze și să mă imite”, a mai spus aceasta.

Publicat: 29 Aug. 2019, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă