Piesa „Arcade” a cucerit publicul la Eurovision 2019. Ascult-o AICI

Publicat: 20 May. 2019, 16:57 Vedete
Piesa „Arcade” a cucerit publicul la Eurovision 2019. Ascult-o AICI

Editia cu numarul 64 a concursului Eurovision a avut atat momente frumoase, cat si socante.

Piesa „Arcade” a cucerit publicul la Eurovision 2019. Marele castigator a fost interpretul Duncan Laurence, in varsta de 25 de ani din Olanda, care a cucerit pe toata lumea cu piesa „Arcade”.

Interpretul a reusit sa adune 492 de puncte, cucerind atat publicul, cat si juriul. Este o bucurie pentru olandezi, pentru ca nu au mai castigat marele premiu de 44 de ani. Este pentru a cincea oara cand Olanda castiga Eurovisionul.

Piesa „Arcade” a cucerit publicul la Eurovision 2019

Piesa

Ceea ce a socat publicul a fost faptul ca artistul a compus singur piesa „Arcade”, fiind inspirata dintr-o poveste reala care l-a marcat profund, si anume pierderea unei persoane dragi.

„Mă inspiră poveştile emoţionante, sensibile, mă inspir din propriile mele experienţe sau ale celor din jurul meu. Piesa «Arcade» a fost inspirată de povestea unei persoane pe care am iubit-o profund, dar care a murit la o vârstă fragedă.

Versurile, refrenul, muzica mi-au venit automat în minte. Dar am crezut că această piesă poate avea un scop mai mare. Să se transforme dintr-o poveste personală în una în care să se regăsească toată lumea” a spus acesta, potrivit Adevarul.

Duncan Laurence isi compune singur piesele

Duncan isi compune deseori piesele, fiindca le simte mai personale in acest fel si este ceva ce ii face placere. Acesta nu se astepta deloc sa castige finala Eurovision 2019 si este extrem de fericit.

„N-am îndrăznit să visez că voi fi câştigătorul acestui trofeu, pentru că vorbim de Eurovision şi aici se poate întâmpla orice. Tocmai de aceea iubesc acest concurs, pentru că este imprevizibil. Dar s-a întâmplat, predicţiile s-au adeverit, chiar dacă eu nu le-am luat foarte în serios. Această victorie este rezultatul unei munci grele în echipă”.

Cine este Duncan Laurence, castigatorul Eurovision 2019

 

Publicat: 20 May. 2019, 16:57 Vedete
Pe aceeași temă