A avut loc un „atentat” la viata Biancai Dragusanu? Vezi cine a incercat sa o rapeasca

Publicat: 20 May. 2019, 16:00 News 3

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit pentru a treia oara, insa drama nu se opreste aici.

A avut loc un atentat la viata Biancai Dragusanu? Blondina si fostul om de afaceri sunt intr-o telenovela continua, cu impacari si despartiri si multa drama la mijloc.

Se pare ca dupa ultima lor despartire, ceva ciudat s-a intamplat. Incidentul a avut loc seara, in complexul in care locuieste Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

A avut loc un „atentat” la viata Biancai Dragusanu? Vezi cine a incercat sa o rapeasca

A avut loc un atentat la viata Biancai Dragusanu

Chiar au fost multi martori care au asistat la aceasta grozavie. Bianca stia ca Bodi este plecat din Bucuresti, insa lucrurile nu au stat asa, fiindca aceasta a venit pe neasteptate, socand-o pe Bianca.

Nu numai ca a venit pe „nepusa masa”, insa a luat-o pe sus la propriu, insa aceasta a opus rezistenta si nu a fost impresionata de gestul neasteptat al lui Bodi.

Bianca chiar s-a enervat teribil si a inceput sa vorbeasca pe un ton mai rastit, iar cei care au asistat la aceasta scena au sunat imediat la 112, fiindca nu intelegeau ce se intampla si le era teama ca viata Biancai este pusa in pericol.

Insa politistii au fost surprinsi sa vada un cuplu certandu-se, si nu o victima care este pe punctul de a fi rapita. In mod evident, Bianca nu a vrut sa faca plangere, astfel ca politistii s-au intors la treaba lor, potrivit evz.ro.

Publicat: 20 May. 2019, 16:00 News 3
Pe aceeași temă