Un arbitru a murit pe teren in timpul unui meci de fotbal. A suferit un infarct care i-a fost fatal VIDEO

Publicat: 20 May. 2019, 13:28 News 3

Victor Hugo Hurtado, in varsta de 32 de ani, a indurerat lumea fotbalului.

Un arbitru a murit pe teren in timpul unui meci de fotbal. Meciul dintre Always Ready si Oriente Petrolero a avut loc in Bolivia, la o altitudine de 4.150 de metri deasupra nivelului marii.

Victor Hugo Hurtado a suferit un infarct in timpul celei de-a doua reprize, prabusindu-se pe teren inainte ca medicii sa poata interveni. A fost dus de urgenta la spital unde a suferit un al doilea infarct, care i-a fost fatal.

Un arbitru a murit pe teren in timpul unui meci de fotbal

Un arbitru a murit pe teren in timpul unui meci de fotbal

Clubul sportiv a confirmat moartea lui Hurtado pe social media imediat dupa terminarea meciului: „Presedintele, consiliul, personalul dar si jucatorii echipei Always Ready sunt intristati de moartea lui Victor Hugo Hurtado Ogeda si sunt extrem de indurerati” aflam din declaratia oficiala, potrivit TheSun.

Evo Morales, presedintele Boliviei, a trimis condoleante pe Twitter, spunand: „Regretam trecerea in nefiinta a lui Victor Hugo Hurtado. Trimitem condoleantele noastre si suntem alaturi de familia, prietenii si colegii sai. Fotbalul din Bolivia este in doliu”.

Stadionul Municipal este considerat cel mai inalt teren de fotbal din Bolivia, sau chiar din lume.

In momentul in care arbitrul a suferit un infarct, scorul partidei era 0-0 si a continuat sa se desfasoare normal, fiidnca Hurtado a fost inlocuit de secundul sau, meciul terminandu-se 5-0 pentru Always Ready.

A fost tinut un minut de reculegere in memoria lui Hurtado, pentru a-i plati tribut.

Publicat: 20 May. 2019, 13:28 News 3
Pe aceeași temă