Arbitrul Laurentiu Ciuchita a fost batut din nou! Ce i-a facut un patron FOTO

Publicat: 13 Mar. 2019, 17:52 News 2

Arbistrul central a fost numit, cu aceasta ocazie trista, cel mai ghinionist arbitru din fotbalul romanesc. A luat bataie pentru a doua oara.

Arbitrul Laurentiu Ciuchita a fost batut din nou! In anul 2017, acesta a fost batut de un fotbalist, iar acum, in 2019, a fost batut de un patron. Conform eBihoreanul, este cel mai ghinionist arbitru din fotbalul romanesc.

In 2017, arbitrul Laurentiu Ciuchita a fost batut de un fotbalist. Papara mancata l-a trimis de pe teren, direct la spital! Acum, la doi ani de la acel incident, centralul a fost batut de un patron, informeaza sursa citata. A ajuns iar la spital, cu rani serioase.

Arbitrul Laurentiu Ciuchita a fost batut din nou!

Incidentul a avut loc la pauza meciului Unirea Livada si FC Universitatea Oradea, liga a patra. Adrian Tatar, patronul echipei gazda, si-a iesit din fire la pauza si nu s-a mai putut stapani. Nervii sai au atins cote alarmante dupa ce un jucator a fost eliminat de pe banca.

Eliminarea a avut loc in minutul 23 al partidei Unirea Livada si FC Universitatea Oradea. Jucatorul a fost eliminat de Laurentiu Ciuchita din cauza limbajului folosit pe banca. Patronul de la Unirea Livada l-a lovit cu palma pe arbitru, de nervi. Apoi i-a dat un pumn si meciul nu a mai continuat. Unirea Livada a pierdut cu 0-3, iar Adrian Tatar a fost suspendat pentru un an si amendat cu 1.000 lei de AJF Bihor.

  • „Era minutul 35, moment în care a avut loc acest incident. Un jucător face un fault de galben, era al doilea și era conștient că îl va primi și mi-a spus „Dacă îmi dai roșu, te omor!”. Eu nu țin cont de așa ceva, adică nu mă sperie, aplic doar regulamentul și încerc să fiu cât mai echilibrat în ceea ce fac. După ce i-am arătat cartonașul roșu, mi-a dat doi pumni în zona tâmplei, am căzut, m-am ridicat, apoi m-a lovit din nou. Jucătorii strigau  „Dă-i, dă-i, nu-l lăsa!”.  Între timp a venit și polițistul, i-a luat o declarație jucătorului care a spus că eu i-am băgat mâna în gât. I-am spus că în orice caz în lumea asta există arbitrii bătuți de jucători, nu invers.
  • Alexandru Tâcmeanu (Petrăchioaia) este un jucător cunoscut în lumea arbitrilor pentru astfel de fapte. Pe carnetul său de legitimare are două pagini la rubrica de sancțiuni dictate împotriva sa, vă dați seama… Câte patru etape, câte patru etape, încontinuu primite. Am fost la spital, mi s-a făcut un control tomograf și unul cervical, urmează să merg la INML, după care să merg la poliție pentru a depune plângere. Pentru a nu se spune că arbitrii vor bani, să nu existe discuții, toți banii dați de către instanță îi voi dona unei case de copii și nu îmi retrag plângerea, toleranță zero pentru agresori și huligani din partea mea”, a declarat Laurențiu Ciuchiță, pentru Ilfov Sport. Vezi aici mai multe imagini FOTO!
Publicat: 13 Mar. 2019, 17:52 News 2
Pe aceeași temă