Salariul lui Teo Trandafir la Kanal D e urias. Cat castiga vedeta. Emisiunea ei a fost amendata de CNA

Publicat: 06 Jul. 2019, 15:46 Vedete

Este una dintre cele mai populare vedete pe care postul tv Kanal D le are, la ora actuala. Emisiunea ei, Teo Show, are audiente mari.

Salariul lui Teo Trandafir la Kanal D e urias. Cu toate ca ea nu a recunoscut niciodata cat castiga, informatia a fost dezvaluita in presa. Conform ultimelor zvonuri din televiziunea Kanal D, Teo Trandafir ar castiga 20.000 de euro pe luna, pentru postul de prezentatoare tv.

In plus, emisiunea ei este fruntasa in topul audientelor. Este una din cele mai urmarite emisiuni pe care Kanal D le produce si le difuzeaza, la ora actuala. In plus, emisiunea ei produce foarte multi bani din reclame. Multe firme doresc sa isi promoveze produsele in cadrul emisiunii sau in pauzele publicitare din timpul Teo Show.

Salariul lui Teo Trandafir la Kanal D

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa sa fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!’, a declarat Teo Trandafir pentru VIP24.

“În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Show, amendata de CNA

Din pacate, una din emisiuni a atras atentia CNA. Este vorba de editia Teo Show din data de 6 iunie 2019. In ea, s-a discutat viata sportivului Marian Dragulescu. CNA considera ca in ea au fost dezvaluite ‘detalii fara perdea’ din viata sportivului.

Teo Trandafir a pierdut economii bune. Vedeta a marturisit ca a facut investitii proaste

Informatiile au fost spuse pe postul Kanal D fara acordul lui Marian Dragulescu. Asa ca CNA a decis sa amendeze postul tv cu suma de 5.000 de lei, informeaza paginademedia.ro.

Sesizările au fost venite la CNA chiar de la soții Marian și Corina Drăgulescu. Acestia acuza ca „s-au adus CALOMNII, declarații mincinoase, atingere vieții intime, atingere vieții private atât a mea cât și a personalității MARIAN DRĂGULESCU printr-un material MINCINOS, obscen, batjocoritor. Materialul prezentat este neadecvat în conținut, inclusiv pentru ora de difuzare cu marcajul AP.”

De ce nu s-a casatorit Teo Trandafir pana la varsta asta? Vedeta rupe tacerea despre viata amoroasa

Publicat: 06 Jul. 2019, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă