De ce nu s-a casatorit Teo Trandafir pana la varsta asta? Vedeta rupe tacerea despre viata amoroasa

Publicat: 04 Dec. 2018, 11:43 Vedete

A fost casatorita de doua ori, dar relatiile nu au durat. De atunci nu a mai oficializat nicio relatie.

Si toata lumea se intreba de ce nu mai iubeste din nou. Dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relatie cu prietenul ei bun, Profesorul, Teo a lamurit misterul. Cei doi sunt prieteni si au o relatie de ‘afaceri’, el ajutand-o zilnic. Acum s-a aflat si de ce nu s-a casatorit Teo Trandafir pana la varsta asta.

Vedeta a marturisit ca nu poate sta maritata pentru ca intra in panica. Teo Trandafir sustine ca e un sentiment de blocaj pe care il simte intr-un mariaj. Spre deosebire de o viata de burlacita cand poti face ce vrei, intr-un mariaj trebuie sa te gandesti si la partener.

„La altar la 50 de ani?… Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu… Iubita mea, dacă tu înţelegi că şase luni pot însemna un mariaj înseamnă că eşti foarte îngăduitoare. Nu. Eu nu mă pricep la asta.

Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! „Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?” Într-o simplă relaţie, te ridici şi pleci. Eu am plecat de acasă de la mine în ziua în care n-am mai suportat”, a declarat Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Dec. 2018, 11:43 Vedete
Pe aceeași temă