Irina Rimes si Inna vorbesc despre Florin Salam si canta MANELE! „Eu le stiu din liceu!” Inna efectiv a rupt tot cu talentul ei! VIDEO

Publicat: 04 Dec. 2018, 10:39 Vedete

Sigur o sa vrei sa vezi filmuletul de la finalul articolului pentru ca sigur nu o sa mai vezi prea des asemenea artiste cantand manele.

Irina Rimes si Inna vorbesc despre Florin Salam si canta MANELE! Irina Rimes si Inna sunt doua dintre cele mai talentate artiste din Romania si nu s-au dat deloc inapoi din a canta o serie de manele pe care le stiau.

Invitate la Kiss FM Irina Rimes si Inna au facut un adevarat show. Si una si cealalta nu au fost deloc timide cand au fost intrebate daca vor sa dea „testul Salam”, adica sa le spuna ascultatorilor daca stiu vreo manea si ce parere au ele despre manele.

De aici lucrurile au decurs perfect natural si cele doua artiste au inceput sa cante fara probleme piesele pe care le stiau. Irina Rimes chiar a recunoscut ca in familia ei se asculta manele si ca la un moment dat o piesa de-a lui Adrian Minune a fost nr 1 in topuri in Rusia.

Pentru ca au fost invitate la radio chiar de Sfantul Andrei cele doua artiste au cantat live varianta manea a piesei „La multi ani” a lui Florin Salam pentru o colega de-a matinalilor de la Kiss FM. Irina Rimes a recunoscut sincer: „Eu ca outsider, cand am venit in Romania nu am inteles de ce lumea se ferea de manele desi fac sute de milioane de views pe Youtube. Eu sunt de parere ca majoritatea cantaretilor de manele au o voce extrem de buna.” Si Inna s-a declarat fan manele dupa ce a declarat: „Toti cei care au ajuns remarcati au voci extraordinare”.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Dec. 2018, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă