Inna, cea mai bogată artistă din România. Ce avere are vedeta

Publicat: 21 apr. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, dar și din străinătate. Drept urmare și averea vedetei este una pe măsură.

De când s-a lansat, Inna a făcut furori. Iar acum, la mai bine de 15 ani de când a apărut primul ei single, Inna se poate lăuda cu o avere colosală. Practic este cea mai bogată vedetă de la noi. Averea ei este estimată în spațiul public la peste 20 de milioane de dolari. De altfel artista este destul de des solicitată la concerte în SUA sau în America Latină, acolo unde este extrem de iubită.

Nu e de mirare că și prețul pe un concert este unul piperat. Inna cere nu mai puțin de 40.000 de mii de euro pe o astfel de deplasare. La concertele interne onorariul ei ar fi cuprins între 10.000 și 15.000 mii de euro, potrivit informațiilor din spațiul public. Unul dintre cele mai mari onorarii pe care le-a primit Inna a fost de 60.000 de euro în noaptea de Revelion.

De altfel, Inna a fost foarte selectă și cu alegerea locului unde și-a amplasat locuința. Vorbim despre o vilă ce depășește milionul de euro și care se află în Cernica.

Inna, darnică de zeci de mii de euro

I-ar avea vecini pe Smiley și pe Andreea Bănică, practic un grup select. Pe de altă parte nici la capitolul mașini, vedeta nu stă rău. De altfel ea i-a dăruit prietenei ei de suflet un automobil de câteva zeci de mii de euro, de ziua ei.

Însă cele mai mari investiții Inna le face în haine și în ținutele de scenă. Este recunoscută drept o artistă excentrică și fiecare apariție a ei pe scenă este una unică. Ea a colaborat și cu artiști celebri, precum Sean Paul, J Balvin, sau Juan Magan.

Drept urmare veniturile ei se înmulțesc pe zi ce trece. Și la capitolul personal Inna stă foarte bine. Este logodită cu rapperul Deliric și cel mai probabil se vor căsători. Mai ales că rapperul i-a dăruit artistei un inel pe care aceasta l-a afișat pe rețelele de socializare.

foto: social media

Publicat: 21 apr. 2024, 11:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×