TOP CIAO.RO | Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Publicat: 03 ian. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Aspectul fizic a fost întotdeauna extrem de important pentru femei, dar mai ales pentru cele cu o carieră pe micile ecrane. De-a lungul timpului sau mai bine spus cu trecerea anilor, divele au recurs la o serie de intervenţii pentru a masca micile imperfecţiuni care vin o dată cu vârsta. Protagonistele topului de astăzi s-au transformat radical, ba chiar unele ar putea fi recunoscute cu greu.

Persoanele publice sunt foarte atent privite de cei care le urmăresc, din acest motiv, sunt foarte atente atunci când îşi fac apariţia la diverse evenimente. De la ţinută până la felul în care arată, totul trebuie să fie impecabil.

Pentru a îmbunătăți ceea ce le-a oferit mama natură sau pentru a părea tinere cât mai mult timp, starurile apelează des la operații și proceduri estetice. Cu siguranţă aţi observat că unele celebrități par să arate tot mai bine pe măsură ce trece timpul și uneori sunt complet schimbate față de cum arătau la începutul carierei. Operațiile estetice au un cuvânt important de spus din acest punct de vedere.

Printre cel mai des întâlnite proceduri se numără rinoplastia, care presupune modificarea formei nasului, operația pentru definirea pomeților și intervențiile pentru mărirea buzelor. De asemenea, pentru a masca trecerea anilor, starurile își fac lifting facial, injecții cu Botox sau fillere speciale.

Mihaela Rădulescu: „Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara”

Mihaela Rădulescu a fost printre primele vedete de la noi care și-au făcut o operație de rinoplastie. Vedeta a decis să îşi modifice şi bustul pentru că şi-a dorit unul ceva mai generos.

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara”, a declarat Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp.

Loredana Groza a exagerat cu operațiile estetice?

Dacă pe vremea când pășea pentru prima dată pe scenă era doar o fetiță timidă, odată cu trecerea anilor cântăreașa s-a schimbat radical.

Anii 2000 au venit cu o schimbare radicală în personalitatea vedetei. Ţinutele sexy şi coafurile diverse au fost detaliile care au făcut diferenţa la fiecare apariție.

În prezent, Loredana Groza și-a făcut multe modificări la nivelul feței, se pare. În afară de faptul că nu mai are nici un rid pe chip, deși are totuși 53 de ani, are pomeții ridicați, cearcane deloc, și buze mai mari. De-a lungul timpului s-a vorbit despre vedetă că și-ar fi făcut și lifting facial, pe lângă multe injecții și proceduri estetice.

Iar lista vedetelor care au apelat la ajutorul medicilor esteticieni nu se opreşte aici. Andreea Bănică, Andra, Adelina Pestriţu, Anda Adam, Gina Pistol sau Inna sunt doar câteva nume celebre peste care anii parcă nu au trecut!

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 ian. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă