Ce filme apar in decembrie 2018. Cele mai asteptate premiere si trailere VIDEO

Publicat: 03 dec. 2018, 18:43 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Ce filme apar in decembrie 2018. Cele mai asteptate premiere si trailere VIDEO

Luna decembrie vine cu cateva premiere pe care romanii le asteapta inca de la inceputul verii si anume... Aquaman si Spiderman!

Asa ca, daca si tu esti pasionat de filme ca noi, iti prezentam lista de premiere de filme in decembrie 2018. Nu sunt multe, dar sunt prea bune si suficiente sa te relaxezi pana vin sarbatorile de iarna. Inca putin si vei urmari Singur acasa, la PRO TV, traditia romanului inca din anii ’90 😀

Premiere filme decembrie 2018 – Zimna Wonja (Razboiul rece), premiera 14 decembrie


Durata filmului este de 88 de minute. Actiunea are loc in timpul Războiului Rece, undeva între Polonia stalinistă, ruinată de cel de-Al Doilea Război Mondial, și Parisul boem al anilor ’50. Un muzician dornic de libertate și o tânără cântăreață trăiesc o iubire imposibilă. Îi desparte trecutul lor, temperamentul, caracterul, ideile lor politice, imperfecțiunile fiecăruia și inevitabilele lovituri ale sorții. Dar sunt condamnați să fie împreună. Cold War e o poveste de dragoste improbabilă și puternică.

Premiere filme decembrie 2018 – Second Act (cu Jennifer Lopez), premiera 14 decembrie


O comedie romantica despre Maya, o femeie de 40 de ani cu un loc de munca prost platit. Are frustrari din cauza ca nu si-a indeplinit visele. Este inteligenta si a lucrat cu sarguinta intr-un magazin local. Dar i se refuza sansa la un post mai bine platit din cauza ca nu are diploma. Printr-o eroare de identificare, Maya mpresionează directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Acum trebuie sa traga tare sa demonstreze ca inteligenta nu are nevoie de diploma universitara pentru a isi pastra pozitia in firma.

Premiere filme decembrie 2018 – Mary Poppins Returns (Mary Poppins revine), premiera 21 decembrie


Michael si Jane sunt adulti si au trei copii si o menajera. Toti locuiesc pe strada Cherry Tree Lane. Dupa ce Michael sufera o pierdere personala, Mary Poppins reintra in familia Banks. Alaturi de aprinzatorul de felinare, Jack, Mary Poppins face tot posibilul sa ajute familia Banks sa redescopere bucuria.

Premiere filme decembrie 2018 – Aquaman, premiera 21 decembrieAre o durata de 140 de minute. „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Aquaman este o creatura „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și este superputernic. Aquaman e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”

Premiere filme decembrie 2018 – Bumblebee, premiera 28 decembrie


Este fugar inca din 1987. Isi gaseste refugiu intr-un atelier dintr-un orasel din California. Charlie, o fata care urmeaza sa implineasca 18 ani si care isi cauta locul in lume, da de Bumblebee. Acesta are rani adanci si e aproape nefunctional. Cei doi devin prieteni si ajuta omenirea sa scape de o invazie neasteptata, dar periculoasa.

Premiere filme decembrie 2018 – Spider-Man: Into the Spider-Verse (Omul-Păianjen: În lumea păianjenului), premiera 28 decembrieSpider-Man: Into the Spider-Verse îl prezintă pe adolescentul Miles Morales, oscilând între viața de liceean și cea de supererou.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 03 dec. 2018, 18:43 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă