Filme noi in cinema saptamana 3-9 decembrie 2018: Mos Craciun in misiune, un film de familie!

Publicat: 03 Dec. 2018, 13:53 Life
Filme noi in cinema saptamana 3-9 decembrie 2018: Mos Craciun in misiune, un film de familie!

Prima saptamana din luna decembrie 2018 vine cu o serie noua de filme lansate in cinematografe.

Daca vrei sa te relaxezi inainte de sarbatori, fa-ti timp liber pentru un film. Ai cateva premiere din seria de Craciun, dar si filme de aventura. Iti prezentam o lista cu filme noi in saptamana 3-9 decembrie 2018!

Filme noi 3-9 decembrie 2018

Dragoste 1. Câine – premiera 7 decembrie


Filmul dureaza 103 minute. Povestea are loc in munti, undeva in Transilvania. Simion gaseste, intr-o dimineata, o femeie batuta in padure. Initial, incearca sa afle cine este agresorul. Apoi incearca sa se iubeasca cu ea, cu violenta. Este un film care se vrea poveste de dragoste, prima parte a Trilogiei Bailcanice.

În pronunțare – premiera 7 decembrie


Durata este de 93 de minute. In pronuntare este o drama care prezinta viata unui judecator de 40 de ani. Barbatul este un tata suferind cu o casnicie nefericita. Are o sumedenie de cazuri insignifiante de rezolvat. Pelicula este o pledoarie dusa pentru a se stabili ce parte detine puterea in judecator. Sa fie cea animalica sau cea rationala?!

Mașinării infernale – premiera 7 decembrie


Filmul are o durata de 128 de minute. Actiunea are loc la mii de ani dupa ce civilizatia a fost distrusa de un eveniment cataclismic. Omenirea isi dezvolta un nou mod de trai. Orasele gigant calatoresc Pamantul pentru a prada orasele mai mici. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra. Acesta trebuie să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi formeaza o echipa care salveaza omenirea.

Filme noi 3-9 decembrie 2018

Iarnă eternă – premiera 7 decembrie


Filmul are o durata de 110 minute. Actiunea are loc in 1944. Niste soldati rusi strang femeile intr-un sat la sud de Dunare. Le spun ca le duc la munca in urmatoarele 3 saptamani. Dupa o calatorie lunga si grea cu trenul, ajung la o tabara din Bazinul Doneţk. Şvabii sunt trataţi ca şi criminali de război, fiind învinuiți pentru atrocităţile comise de soldaţii nemţi. Un prizonier este atras de Iren, una din femei. Aceasta ajunge sa fie distrusa fizic si sufleteste, dar el o salveaza si intre cei doi se infiripa o relatie necesara.

Robin Hood – premiera 7 decembrie


Are o durata de 117 minute. Robin Hood (Taron Egerton), războinic călit în luptă și comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupției la nivel înalt. Coruptia are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei. Robin Hood este o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.

Moș Crăciun în misiune – premiera 7 noiembrie


Filmul are o durata de 92 de minute. Ajunul Craciunului se apropie si nimic nu merge bine. Spiridusii din atelierul lui Mos Craciun se imbolnavesc toti, din senin. Asa ca Mos Craciun e nevoit sa isi ia sania si sa caute leac pe Pamant. Dupa ce ajunge, isi cauta cativa aliati si face tot posibilul sa salveze Craciunul.

Publicat: 03 Dec. 2018, 13:53 Life
Pe aceeași temă