Adrian Alexandrov are probleme in afaceri de cand e in Costa Rica. Ce veste proasta a primit

Publicat: 03 dec. 2018, 12:41 Autor: D. C. Vedete

De cand Elena Udrea a fost retinuta, logodnicul ei s-a mutat in Costa Rica pentru a avea grija de fiica lor.

Dar Adrian Alexandrov are probleme in afaceri de cand e in Costa Rica. Acesta detine afacer in doua domenii: imobiliare si web. Dupa ce a lucrat cativa ani ca broker imobiliar, in 2017 si-a deschis propria afacere, conform wowbiz.ro.

In prezent, activitatea firmei este suspendata temporar pana cand va reveni din Costa Rica. În decembrie 2014, actualul logodnic al Elenei Udrea a înfiinţat o firmă, sub denumirea de „SC International Market of Sports SRL”. Avea ca obiect de activitate portalurile web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor de internet şi activităţi conexe, unde deţinea 50% din acţiuni.

 Adrian Alexandrov are probleme in afaceri

Adrian Alexandrov are probleme in afaceri de cand e in Costa Rica (3)La 1 septembrie 2015, firma şi-a schimbat denumirea în „SC General Concept Activ SRL”. Adrian Alexandrov a devenit asociat unic. Firma a avut activitate minimă în 2015 şi 2016, iar în 2017 s-a înregistrat o pierdere de 63.737 de lei. (vezi cum a sărit Elena Udrea cu paraşuta)

Adrian Alexandrov are probleme in afaceri de cand e in Costa Rica (3)In 2017, firma lui Alexandrov a intrat în atenţia Fiscului. Pe 16 august 2017, „SC General Concept Activ SRL”, care are ca sediu social vila lui Alexandrov din Corbeanca, a primit de la ANAF o „notificare de declarare în inactivitate”.

Adrian Alexandrov are probleme in afaceri de cand e in Costa Rica (3)Un contribuabil poate fi declarat inactiv fiscal dacă, timp de 6 luni, nu şi-a îndeplinit obligaţiile de depunere a declaraţiilor fiscale, dacă se sustrage controalelor efectuate de organul fiscal central prin declararea unor date de identificare a domiciliului fiscal care nu permit organului fiscal identificarea acestuia sau dacă organul fiscal central constată că nu funcţionează la domiciliul fiscal declarat.

Publicat: 03 dec. 2018, 12:41 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă