Cât de frumoasă este fiica lui Meme Stoica la 27 de ani! Cu ce se ocupă și ce îi datorează tatăl ei pe viață: “Ea a avut o încercare și de atunci și-a dat un reset…”

Publicat: 29 sept. 2022, 19:42 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cât de frumoasă este fiica lui Meme Stoica la 27 de ani! Atunci când vorbește despre fiica lui, se emoționează! Ce legătură strânsă există între Mihai Stoica și fiica lui, Teodora Stoica? Pe amândoi îi leagă dragostea pentru sport și, mai nou, pasiunea pentru un stil de viață sănătos și atent organizat!

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, este o prezența rară la evenimente. A venit însă la petrecerea Prima Fest, lansarea grilei de toamnă de la Prima TV. Pentru că, după cum a adăugat Costi Mocanu la eveniment, Naționala va fi la Prima în următorii 4 ani, așa că vom vedea și mult sport de calitate.

Cât de frumoasă este fiica lui Meme Stoica la 27 de ani!

Cu ocazia apariției sale publice, Meme Stoica a dat din casă pentru emisiunea lui Cristi Brancu. Omul de fotbal se ocupă îndeaproape de sănătatea lui și a fost mânat de fiica lui, Teodora, să adopte un alt stil de viață.

La cei 27 de ani ai săi, Teodora Stoica sau Memelușa cum era alintată în trecut adoră sportul și chiar a participat în această vară la Trialtonul de la Timișoara. De fapt, Memelușa a bifat în această vară chiar două Triatlonuri și este foarte mândră de ea. După cum a anunțat la un moment dat și pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă și ce îi datorează tatăl ei pe viață: “Ea a avut o încercare și de atunci și-a dat un reset…”

La fel de mândru este și Mihai Stoica de fiica lui. Pentru că a jucat un rol important în viața sa și în luarea mai multor decizii importante, cel puțin în ultimele luni.

“Mi-am schimbat foarte mult stilul de viață! În fiecare zi exerciții de respirație, băi reci, sport, intermitent fasting. Dar despre asta cred că o să am ocazia să vorbesc când fiica mea, care m-a influențat în direcția asta. O să înceapă să împărtășească experiența pe care a acumulat-o celor care vor într-adevăr să trăiască sănătos! Mi-am schimbat tot stilul de viață care bineînțeles că presupune și alimentația! Ea a avut o încercare peste care a trecut cu brio și de atunci și-a dat un reset. Iar după ea și eu, este o muncă în echipă. Nu e  ușor să pornești pe un drum nou de unul singur și mărturisesc că mă bucur mult că am luat decizia asta. Și recomand tuturor să  facă ce facem noi!”, a mărturisit Meme Stoica pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Ce relație frumoasă au tatăl și fiica și cât de bine se înțeleg?

„Cred că e cea mai bună prietenă pe care o am! De fapt eu sunt sigur! Ar trebui să spun că sunt cel mai bun prieten al ei. Secretele nu se împărtășesc, secretele se țin pentru persoană care le ascunde!”, a mai adăugat Meme Stoica.

În afara terenului de fotbal, Mihai Stoica mai are o pasiune: filmele!

“Sunt cinefil și platformele astea îmi ocupă mult timp, altfel nu pot să spun că e neapărat o plăcere! În ultimii ani am văzut doar două filme la cinematograf. Eu sunt un mare admirator al lui Guy Ritchie, am văzut „The Gentleman”. Și bineînțeles că sunt un mare fan al lui Freddie Mercury și am văzut  “Bohemian Rhapsody”. Care e un film pe care nu puteai să-l vezi decât la cinematograf, în rest nu am mai ajuns. A fost și pandemia, am și eu programul foarte încărcat, cu emisiuni multe. Se știe că primul job e la Berceni, emisiuni în Nord, mult în mașină.”, a mai povestit Meme Stoica despre pasiunile sale.

Nu îi place să urmărească emisiunile în care apare

Și dacă fotbalul și filmele fac parte dintre pasiunile lui Meme Stoica, atunci există și ceva ce nu îi place să facă!

“Când îmi susțin un punct de vedere am tendința să exagerez și vorbesc puțin mai răspicat. Nu mă uit niciodată la înregistrarea unei emisiuni cu mine pentru că nu mă simt confortabil! Nu îmi place să vorbesc despre mine. Îmi doresc sănătate, mie și  tuturor celor care mă înconjoară. Și chiar celor cărora le sunt antipatic”, au mai fost câteva dintre declarațiile pe care managerul general al lui FCSB le-a făcut pentru Prima TV.

Publicat: 29 sept. 2022, 19:42 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×