Interzis noaptea afară din casă! Ce filme trebuie să vezi în carantină. Vei uita de tot!

Publicat: 09 Nov. 2020, 10:02 Life
Interzis noaptea afară din casă! Ce filme trebuie să vezi în carantină. Vei uita de tot!

Începând cu această noapte, circulația între orele 23.00 – 05.00 este strict interzisă. Ciao îți prezintă o serie de filme pe care trebuie să le vezi, care îți vor umple sufletul de bucurie și vei râde cu lacrimi!

„The Ugly Truth”

„The Ugly Truth“ (Adevărul gol-goluţ), o comedie romantică spumoasă cu Katherine Heigl şi Gerard Butler în rolurile principale. Aceștia sunt doi colegi de breaslă care încearcă să îşi demonstreze unul altuia că principiile după care se ghidează fiecare în materie de relaţii sunt greşite. Comedia spumoasă de situație te va face să râzi cu lacrimi, capcanele şi testele la care se supun cei doi fiind de-a dreptul hilare. O comedie despre bărbați, femei, prăpastia dintre felurile în care gândim unii despre ceilalți. Dar, nu în ultimul rând, şi despre dragoste, care poate apărea atunci când şi unde te aştepţi mai puţin.

„The Proposal”

„The Proposal“ (Vrei să te însori cu mine?), un film în care Ryan Reynolds (Andrew ) şi Sandra Bullock (Margaret) reuşesc o interpretare care te va face să râzi în hohote, dar şi să îţi doreşti să iubeşti şi să fii iubit/ă cu asemenea pasiune. Margaret, un important editor, care urmează să fie deportat deoarece încălcase termenii vizei de lucru, îl forţează pe Andrew, asistentul ei, să se căsătorească cu ea. De la o cerere în căsătorie mai mult decât ciudată şi până la dezastru este un singur pas, totul fiind condimentat de replici amuzante şi un comic de situaţie efervescent.

„Bridget Jones’ baby”

„Bridget Jones’ baby“ (Bridget Jones însărcinată), al treilea film din seria „Bridget Jones“, cu Renee Zellweger, Colin Firth şi Patrick Dempsey, duce triunghiul amoros la un alt nivel. Printr-o întorsătură neașteptată a sorții, Bridget se trezește că este însărcinată. Dilema centrală a filmului este centrată pe întrebarea: cine este tatăl? Colin Firth şi Patrick Dempsey (acesta din urmă fiind cunoscut pentru lui rolul lui Derek Shepherd din serialul de televiziune Grey’s Anatomy) joacă memorabil rolul de tătici ai viitorului copil. Cei doi ajung să rivalizeze pentru un loc cât mai aproape de Bridget. Şi cum totul e bine când se termină cu bine…  Vă las pe voi să descoperiţi aventurile prin care trec cele trei personaje atunci când împart un copil.

„Operation Christmas Drop”

„Operation Christmas Drop” este o comedie romantică americană, apărută în 2020. Filmul este regizat de Martin Wood, dintr-un scenariu de Gregg Rossen și Brian Sawyer. Producția îi are în rolurile principale pe Kat Graham (aceasta fiind cunoscută pentru rolul lui Bonnie din Jurnalele Vampirului) și Alexander Ludwig și se bazează pe misiunea umanitară din viața reală a operațiunii Forței Aeriene din SUA.

Însă, firul narativ al poveștii este condimentat cu mult umor, peisaje absolut fabuloase și chiar o poveste atipică de dragoste. Un film numai bun de văzut în această perioadă, în așteptarea sărbătorilor de iarnă.

„Enchanted”

„Enchanted” (Magie în New York) este o poveste clasică Disney. Un film fascinant, de văzut alături de toată familia. Lumea modernă din New York-ul zilelor noastre se întrepătrunde cu lumea de basm. O prinţesă (Amy Adams) din ţinutul Andalasia este azvârlită în inima New York-ului de o regină malefică (Susan Sarandon). La scurt timp după sosirea ei aici, Prinţesa Giselle începe să îşi schimbe perspectiva asupra vieţii şi iubirii, după ce întâlneşte un chipeş avocat (Patrick Dempsey). Oare felul cum e privită iubirea în basme are şanse să supravieţuiască în lumea reală?

Sursa foto: Captura video, Cinemagia

Publicat: 09 Nov. 2020, 10:02 Life
Pe aceeași temă