De ce si-a dat demisia asistenta lui Meghan Markle. Cine e Melissa Toubati care a plecat PLANGAND de la Familia Regala a Angliei

Publicat: 03 Dec. 2018, 18:20 News 3

Si-a dat demisia in urma cu cateva saptamani, dar abia acum s-a aflat adevarata identitate a ei si motivul plecarii.

Dupa zvonuri si speculatii, s-a aflat de ce si-a dat demisia asistenta lui Meghan Markle. Numele ei intreg este Melissa Toubati si a mai lucrat, in trecut, pentru vedete ca Robbie Williams si sotia lui. Conform Dailymail.co.uk, Melissa a trait o viata de cosmar ca asistenta lui Meghan Markle.

Melissa Toubati are 39 de ani si nu este la primul ei job de asistenta pentru o vedeta. Dar se pare ca a intalnit celebritatea care a reusit sa o faca sa planga. Se pare ca femeia nu mai facea fata cerintelor ducesei de Sussex.

Cine e asistenta lui Meghan Markle

Surse din interiorul Palatului Kensington sustin ca Melissa ajunsese sa planga din cauza lui Meghan Markle. Cele doua au lucrat impreuna doar 6 luni. 6 luni extrem de dificile pentru Melissa care, intr-un final, a cedat presiunii si a demisionat.

„Se punea foarte multă presiune pe ea și în cele din urmă a devenit prea mult. Meghan i-a cerut foarte multe și în cele din urmă a lăsat-o în lacrimi”, a declarat o sursă.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Dec. 2018, 18:20 News 3
Pe aceeași temă