S-a ridicat din sicriu, la propria inmormantare! „Mortul-viu” si-a socat rudele. Ce s-a intamplat cu el

Publicat: 06 Jul. 2019, 14:39 Viral

Tanarul in cauza s-a ridicat din cosciug, cata vreme era oficiata slujba de inmormantare. Totul s-a petrecut cu putin inainte sa fie ingropat.

Mohammad Furqan s-a ridicat din sicriu, chiar cand rudele se pregateau sa isi ia ramas bun de la el. Este vorba despre un barbat de doar 20 de ani, originar din India. Familia sa indurerata a trait un real soc, in acele clipe, cand el a revenit miraculos la viata.

Tanarul fusese declarat decedat, de catre cadrele medicale indiene. Totusi, a reusit sa le ofere tuturor apropiatilor si un moment fericit, pentru ca nu era intr-adevar mort. El s-a trezit la viata si toata lumea considera ca e vorba de un miracol.

S-a ridicat din sicriu, la inmormantare!

S-a ridicat din sicriu, la propria inmormantare

Mohammad a fost mai apoi transportat la un spital, de urgenta, pentru ca nimeni nu isi dadea seama cum a putut efectiv sa „invie”. Tanarul a fost inconstient inca de pe data de 21 iunie din acest an, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. A murit si a inviat dupa 21 de minute

Se pare ca dupa toate acestea, familia barbatului inca se afla in stare de soc. Oamenii s-au declarat socati si traumatizati de faptul ca l-au vazut pe tanar fara viata. Mai apoi s-a trezit si a inceput sa umble normal, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

„Eram absolut devastati si ne-am pregatit de inmormantare, iar la un moment dat, unul dintre noi si-a dat seama ca ceva se misca in interiorul cosciugului. Apoi l-am dus de urgenta la spital, unde medicii ne-au spus ca era viu in tot acest timp”, a spus fratele tanarului de 20 de ani.

Unul dintre medicii care s-a ocupat de cazul lui Furqan a spus la scurt timp dupa incidentul „miraculos” ca starea lui de sanatate e una critica, in continuare. Din fericire, insa, ar putea fi tratat normal, pentru ca nu se afla in moarte cerebrala. „Are un puls, tensiunea arteriala este una normala si reflexele sale functioneaza normal. A fost conectat la aparate pentru a putea respira”, a spus cadrul medical.

sursa: insideedition.com

Publicat: 06 Jul. 2019, 14:39 Viral
Pe aceeași temă